bzykofm Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Witam! Nie wiedziałem, gdzie umieścić ten temat. Planuje zakup X-Fi Platinum. Najtaniej znalazłem w dwóch sklepach. Oba z Gdańska. Czy ktoś z Was miał z nimi styczność ?? Karta kosztuje w nich około 50-60 pln mniej niż w pozostałych. Proszę o opinie. Dzięki!! http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=6...roducts_id=3019 http://gral.pl/preview/CreativeLabs/Creati...Platinum_85.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 hmm ja opierajac sie na doswiadczeniach innych wolalbym kupic w esc bo z gralem jakies problemy byly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 esc sprzedaje tez na allegro, zawsze mozna komentarz zarobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mejdej5 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 A jakie macie doswaidczenia z zakupow w znaku? Ceny sa nizsze niz w innych sklepach, ale nie wiem jak wyglada sprawa gwarancji i koszty przesylki. Dziwne jest tez ustalanie innych cen dla roznych regionow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voit Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Jeden i drugi to pewne, sprawdzone sklepy. Najlepsze sklepy w 3Mieście. Który lepszy? Nie wiem. Obydwa dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Ten lepszy ktory tanszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Ten lepszy ktory tanszy ;) dokładnie. sklep, to sklep. a te obydwa są pewne. i dobrze prosperują, wiec nie "znikną" jak to czasem ze sklepami bywa :wink: w esc, gdy chcaiłem coś kupić, i powiedzialem ze w gralu jest taniej, to cenę mi obnizyli. a taka sama sytuacja w gralu - sprzedawca wzruszył tylko ramionami, mówiąc "no i co z tego" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 tylko nie daj sobie wcisnąć kitu w znaku - oni lubią robic poprawki w zestawach na leprze ( czytaj akurat to co maja na półkach :/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremeee Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Dla uzytkowników forum PurePc sprzedaje te karty po 499 zl (wliczone koszty wysylki) Sprzet nowy, na gwarancji, wystawiam fakture VAT na sprzedany podzespół. Szczegóły dla zainteresowanych na PW lub mail adam@multinet.org.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...