flasy Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Potrzebuje urzadzenie do mierzenia decybeli otoczenia a konkretnie jest mi potrzbne do zmierzenia sily ludzkiego glosu. Czy ktos wie gdzie moglbym cos takiego wypozyczyc, poniewaz jest mi potrzebne tylko na jeden dzien, a taki sprzet to dosyc droga impreza :/. A moze ktos z forum ma takie ustrojstwo? Oczywiscie wypozyczenie za kaucja i oplata wypozyczenia :) wiec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...ite=%2BSonometr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 trzeba było brać bude CM Cavaliera (ktoś ostatnio na forum i allegro sprzedawał), tam nasz taki fajny "licznik" decybeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 o lol nie napisalem ze jest mi potrzebny do sprawdzenia natezenia dzwieku kompa tylko ludzkiego glosu, potrzebuje urzadzenie jak najbardziej profesjonalne ;) (czyli skrzyneczka z rurka i mikrofonem na koncu- lub cos podobnego ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 a czy przypadkiem do tego nie jest potrzebne specjalnie przygotowane/wytlumione pomieszczenie ? (nie pamietam jak sie to nazywa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 sprawa jest tego typu urzadzenie jest potrzebne do konkursu "kto glosniej krzyknie" :lol: i na mnie spadl obowiazek skombinowania urzadzonka do pomiaru :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Bodajże Nokia 6310i, 5410i i kilka innych (w tym chyba większość modeli na Symbianie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 a czy przypadkiem do tego nie jest potrzebne specjalnie przygotowane/wytlumione pomieszczenie ? (nie pamietam jak sie to nazywa)komora bezechowa? sprawa jest tego typu urzadzenie jest potrzebne do konkursu "kto glosniej krzyknie" :lol: i na mnie spadl obowiazek skombinowania urzadzonka do pomiaru :Pkomputer + mikrofon + śjakiś program rejestrujacy dźwięk z peekholderem, np winamp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Wiem, że na telefony z Symbianem chyba 7.0 jest taki program, ale jak on się sprawuje tego Ci nie powiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 pisze po raz -enty : potrzebuje urzadzenie tego typu: http://thermoplus.pl/images/katalog/ST8850.jpg i tylko takie wchodzi w gre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 U mnie w pracy co jakis czas musza mierzyc halas w kazdym pomieszczeniu i wtedy wolaja specjaliste wlasnie z takim urzadzeniem. Jest to firma zewnetrzna i podejrzewam, ze zgarnia niemale pieniadze za te pomiary. Wiec jesli chodzi o wypozyczenie takiego uzadzenia to mozesz miec male problemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 a moglbys sprobowac jakis kontakt zalatwic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Po co sie podejmujesz czegos czego nie mozesz zrobic/zalatwic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Po co sie podejmujesz czegos czego nie mozesz zrobic/zalatwic?Moze jest ambitny?.. Po co zadajesz takie glupie pytania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 a moglbys sprobowac jakis kontakt zalatwic?Tylko, ze takie firmy znajduja sie w kazdym duzym miescie. Poza tym nie sadze, zeby zajmowaly sie konkursami na "naglosniejsze krzykniecie" a jezeli nawet to za niemala kwote. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...