champion__103 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Witam ostatnio odkryłem że mój telefon (sek700i) wykrywa neostrade. I tu moje pytanie: czy da się coś zrobić żęby można było odbierać internet na komórce lub pszesyłać dane? z góry dzięki za odpowiedzi PoZdRaWiAm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomati Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Witam ostatnio odkryłem że mój telefon (sek700i) wykrywa neostrade. I tu moje pytanie: czy da się coś zrobić żęby można było odbierać internet na komórce lub pszesyłać dane? z góry dzięki za odpowiedzi PoZdRaWiAm Hym...... no dobra a jak wykryje to masz jakies dodatkowe opcje w blucie?? w akcesoriach itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Teoretycznie jest taki sposób, ale w praktyce działa bardzo różnie i losowo. A jak to się ma do tego co Ty napisałeś, to nie mam pojęcia. Gdybyś był zainteresowany o czym piszę, to tu masz odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...