JROX Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Simka Ske spokojnie można za tyle wyczaić, a i nawet SRka się znajdzie (ja zakupiłem w tamtym roku za 1200zł) :D Ale skuterka jak chcesz w normalnym stanie to trzeba koło 3 koła za używanego dać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Ale skuterka jak chcesz w normalnym stanie to trzeba koło 3 koła za używanego dać.Bez przesady.. Za 2 - 2,5k zl kupisz juz calkiem ładnego skutera. Oczywiscie nie w stanie kolekcjonerskim, ale baaardzo dobrym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 To zależy. Kolega kupił ostatnio Aeroxa za 2,5k. Jak go zobaczyłem to się za głowe złapałem. Wygląda jak po wojnie :blink: Niby 03r. ale palstiki wszystkie do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Yyyy, ja pisalem o Simsonie skuterze, czyli SR, ktory wiadomo jest drozszy od S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Heh. To przecież pisałem wcześniej że się wyrwie za 1,5-2k już w dobrym stanie. Ja wyrwałem okazyjnie za 1200zł w tamtym roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...