McBenner Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 http://service.futuremark.com/compare?2k1=5821450 Karta podkrecona do 315/292.5. Patrzac na wyniki innych ludzi, na podobniej podkreconej karcie maja nawet 20-30% wiecej w tescie nature. Czy ktos ma pomysl dlaczego tak malo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ja wiem ja bym sprubowal inne catalysty np 2.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ja mam 48fps ale tez slabszy sprzęt.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ja mam minimum 48, a maxymalnie 74 co daje: 61fps. A komp niby moj slabszy. Jakis reinstall windy, format, najnowsze stery, i powinienes miec wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 http://service.futuremark.com/compare?2k1=5641943 Masz tyle co ja... tylko ze mam sporo mniej 3D Markoof Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Ja na moim radku mam podobnie ~48 FPS :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Tyle, ze mam dx9, wiec nie wiem, czy starsze catalysty, beda poprawnie dzialac. Co gorsza moze to byc wina wlasnie dx9, wiec nie wiem co mam poczac. No nic pokombinuje, ale jakby wam cos madrego przyszlo do glowy to piszcie koniecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...