Skocz do zawartości
zaplutek

Jest Sens Sie Klocic ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Spalil mi sie tydzień temu zasilacz mc atx300w p4 esp-300 ( http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...2/Feel_300.html ) miałem go na gwarancji pojechałem od ręki wymienli i teraz mu sie przyjrzalem i wsadzili mi uzywanego MGB-350S-ATX najlepeij doplacilbym i jakiegos lepszego bym wziol Jest sie o co klocic ??

Edytowane przez zaplutek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh chyab dam sobie spokoj bo jak mialem tego wczesniejszego to wytrzytmal tylko 10 miesiecy i spalila mi sie nagrywarka tuner tv i grafika i na koncu zaislacz wiec inwestuje w zasilacz bo wszytko sie spali :/ musze jakis do radeona 9800 pro dobrac bo zamierzam taka karte kupic na dnaich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh chyab dam sobie spokoj bo jak mialem tego wczesniejszego to wytrzytmal tylko 10 miesiecy i spalila mi sie nagrywarka tuner tv i grafika i na koncu zaislacz wiec inwestuje w zasilacz bo wszytko sie spali :/ musze jakis do radeona 9800 pro dobrac bo zamierzam taka karte kupic na dnaich

To może my Ci coś dobrego polecimy?

Tani a dobry - Fortron, ModeCom na Fortronie

Dobre ale droższe - Chieftec, Enermax, Tagan (nie wiem dlaczego, ale nie lubie Topowera)

boś gupi ;]

:D Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi