zaplutek Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Witam Spalil mi sie tydzień temu zasilacz mc atx300w p4 esp-300 ( http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...2/Feel_300.html ) miałem go na gwarancji pojechałem od ręki wymienli i teraz mu sie przyjrzalem i wsadzili mi uzywanego MGB-350S-ATX najlepeij doplacilbym i jakiegos lepszego bym wziol Jest sie o co klocic ?? Edytowane 21 Września 2006 przez zaplutek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 chyba tak...pomimo wszystko feel lepszy od megabajta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Oj tak jest sie o co klucic bo wymienili ci sprzet na gorszy i do tego uzywany. Ten Feel ciagnie u mnie Athlona 11x200Mhz i Radka 9550 a temu megabajtowi nie dal bym celerona 1Ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 ten feel to żadna perła nie jest (mam takiego na szafie, napięcia rozszalały się po 2-3 latach na palomince 2000+ z 9600pro) ale mgb 350 to prawdziwa legenda niezawodności ;) do wymiany i to szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaplutek Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 heh chyab dam sobie spokoj bo jak mialem tego wczesniejszego to wytrzytmal tylko 10 miesiecy i spalila mi sie nagrywarka tuner tv i grafika i na koncu zaislacz wiec inwestuje w zasilacz bo wszytko sie spali :/ musze jakis do radeona 9800 pro dobrac bo zamierzam taka karte kupic na dnaich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) heh chyab dam sobie spokoj bo jak mialem tego wczesniejszego to wytrzytmal tylko 10 miesiecy i spalila mi sie nagrywarka tuner tv i grafika i na koncu zaislacz wiec inwestuje w zasilacz bo wszytko sie spali :/ musze jakis do radeona 9800 pro dobrac bo zamierzam taka karte kupic na dnaichTo może my Ci coś dobrego polecimy? Tani a dobry - Fortron, ModeCom na Fortronie Dobre ale droższe - Chieftec, Enermax, Tagan (nie wiem dlaczego, ale nie lubie Topowera) boś gupi ;]:D Edytowane 27 Września 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Najlepiej wymień odrazu na coś lepszego, tak samo miałem tylko że jak spalił mi sie megabajt 300W to dali mi 350W :lol: i z własnej kieszeni kupiłem szefa i do tej pory jest spokój.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) nie wiem dlaczego, ale nie lubie Topowera) boś gupi ;] 50-60zł i będzie 300-350w fortrona z gwarancją Edytowane 26 Września 2006 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...