Jurgin Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Ciekawe ile to bedzie kosztowalo i kiedy ktos zrobi pierwsza polska wersje na allegro :D Zestaw do tworzenia obudow i nie tylko >klik< edit: no dobra, poprosze 10% bo widze ze cos takiego to juz tu dobre dwa lata wisi :mur: no to ladnie blysnalem :mur: ale swoja droga to ciekawe ze nic takiego nie powstalo w wersji made in garaz :P Edytowane 21 Września 2006 przez Jurgin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Rok temu w GDA był konkurs na składanie tego ustrojstwa. Jak dla mnie ochyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 a ja bym cos takiego kupil. A pozniej wlaczyl kamere, i nagral jak to pale, miazdze, piluje, znowu pale, maczam w kwasie, wrzucam pod pociag i wogole robil te wszystkie nieprzyjemne rzeczy z ktorymi na codzien ma sie malo wspolnego. ogolnie ZIEEEEEEFFFF, wynalazek dla leniwych amerykanow z [gluteus maximus]mi wielkosci jumbojeta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) (hamerykan)......ktorzy nie umieja isc do castoramy kupic troche srubek i kątownikow ew rurek... a "zabawy z wiertarką" to juz tragedia :] Edytowane 22 Września 2006 przez zero700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 co to jest wiertarka.. to taki przyrząd do latania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 dziadek kiedys mi mowil ze jak byl mlodszy, to mial wiertarke, ja myslalem ze to jest jakas choroba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 te zestawy sa dobre dla osob ktorych kreatywnosc jest na takim poziomie jak umiejetnosc konstruowania ataku pozycyjnego przez nasza pilkarska "reprezentacje"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 jestem ciekaw, ile to coś kosztuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) :blink: przecież to ochydnie wyglada :blink: , ten samolocik... nc .. w środku postawic ludzika LEGO bo do niczego wiecej to sie nie nadaje <_< Edytowane 24 Września 2006 przez MeDAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 weźcie to zamknijcie bo jak mi się tylko przypomina to mam mdłości :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...