Skocz do zawartości
Kruger

Spalone Agp?

Rekomendowane odpowiedzi

posiadam mobo a7n8x delux, podczas podlanczania x850xt okazalo sie ze jeden z dodatkowych kabli zasilania nie byl podlaczony, podczas wlaczenia kompa wywolalo to iskierkie i maly swad :/ teraz do kart na agp nie dochodzi zasilanie (wiatraczki sie nie kreca i takie tam), ale komputer odpala sie. Czy oznacza to pozegnanie sie z ta plyta czy jest jakas szans na odratowanie tego?

Pozdrawiam

Edytowane przez Kruger

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja mam inne pytanie. Ostatnio oddalem po raz kolejny grafe do serwisu. Posadzono mnie o to ze spalilem ta karte wkladajac ja do portu AGP. Dla mnie to jakas abstrakcja!!!!!!!!!! Wedlug mnie to niemozliwe i serwis mnie robi w ch***.

Sorry za off

Ps stalo sie na takiej plycie jak w temacie. Plyta dziala do dzisiaj na innej karcie AGP. :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mib jesli zle wlozyles to teoretycznie mozliwe.

Dobra to mnie w takim razie oswiec jak to zrobic. Bo ja nie wiem. A nawet jezeli rozwalaby sie karta to istnieje duze prawdopodobienstwo ze AGP tez by sie rozwali. A niestety/stety tak nie jest AGP ma sie bardzo dobrze. Po prostu firma robi mnie w kulki i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"jesli" daje powiedzmy 2% mozliwosci, z czego "teoretycznie" nastepny 1%.... :> Tak, zapewne leca w kulki, ale w totka tez mozna wygrac ;)

No wygrac mozna teoretycznie (z rachunkiem prawdopodobienstwa) albo mega fartem.

Wracajac do teamtu IMO nie ma szans aby tak spalic karte aby cos jeszcze nie ucierpialo przy tym. A z firma walcze dalej z reszta nie tylko ja walcze ale sporo innych osob.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...