MiGoMaT Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 czesc mam 350zł i co brać 7300GT 128/128 czy faktycznie jest sens i dokładac jeszcze kasy i kupic 256/128 duża jest ta różnica oczywiście tylko zalman 1.2 lub 1.4 ns bo innych to wiem ze sie nie opłaca kupować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 no baa ;] aż się prosi napisać coś w stylu "szukaj!", ale nie napisze bo podobno dają za to punkty Napisz nam w jakiej grasz rozdzielczości, w co, po co. Jaki masz numer buta i ile zajmuje ci dojście do najblizszego sklepu mięsnego. Dzięki temu i tak nikt nie udzieli ci wyczerpującej odpowiedzi, bo jesteś trolem który nie szukał :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 jak grasz tak jak ja, czyli od swieta kup wersje 128mb a pozstala kase wydaj na zycie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) no baa ;] aż się prosi napisać coś w stylu "szukaj!", ale nie napisze bo podobno dają za to punkty Napisz nam w jakiej grasz rozdzielczości, w co, po co. Jaki masz numer buta i ile zajmuje ci dojście do najblizszego sklepu mięsnego. Dzięki temu i tak nikt nie udzieli ci wyczerpującej odpowiedzi, bo jesteś trolem który nie szukał :) ahahahha - dobre :] niestety obawiam się że za "jesteś trolem" też są punkty o ile mod uzna że nie masz racji - co jest mozliwe :) Edytowane 22 Września 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...