_fake Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 czy tak tania karta zwiekszy wydajnosc kompa? i jak za ta cene bscie polecili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Jakies uzywane Audigy z allegro . Najtansze produkty Creativa prosto ze sklepu kosztuja ~90zl a reszta w PCetach to wiadomo jakoscia nie poraza .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Do 50 zł to prędzej Sound Blaster Live z dobrej serii niż Audigy (nawet używanej) Live Audigy takie karty bardziej obciążają procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Nie ten dzial ale Ci daruje ze jestes poczatkujacym. ( Nie poznaje siebie ale to pewnie od slonca ) Do 50PLN? IMHO najpierw podaj co masz za sprzet i czy zintegrowany uklad na plycie glowniej nie jest lepszy niz to co chcesz wyrwac ;] Pozatym jakie masz glosniki? Bo na tanich pierdziawkach nie odczujesz roznicy pomiedzy ac'97 a live'm ;] Mnie wystarczylo to co mialem na swoim asusie do momentu az kupilem porzadniejsze sluchawki i trzaski po 10 minutach sluchania winampa mnie zdenerwowaly ;] Dobrze ze wywralem od znajomego audigy2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fake Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) w pon bede mial Asrock 775DUAL-VSTA ta plytke co do glosnikow to mam słuchawki technicsa RP-F500 Edytowane 22 Września 2006 przez fake91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Moze to :?: Skoro Canti podal ten link moze nie jest tak tragiczne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Dobrze że ktoś ruszył ten temat bo do nowego kompa chciałbym dobre głośniki kupić i nie wiem czy też karte muzyczną kupić czy jakaś Karta Creativo za 100-150 zeta mi wsytarczy w jakości dzwięku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...