CriXu Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) 1. Na pierwszej pozycji jest: HP PAVILION DV5000T - cena wzgledna :) - 3600zł Specyfikacja: # Core Duo T2400 1,83ghz CPU Dual Core # 1 GIG DDR Memory # 80 GB Hard Drive (5.400obr/min) SATA # DVDRW Drive # Intel Graphics Media Accelerator 950 # 15,4" WXGA czy lepiej zainwestowac w wieksza martyce (17') jak i grafike?? 2. Dell Inspiron 9400 Specyfikacja: # 1.83ghz CPU Dual Core (2 MB L2 cache, 667 MHz FSB) # 1 GIG DDR Memory # 120 GB Hard Drive (5.400obr/min) SATA # DVDRW Drive # 256MB DDR ATI® MOBILITY™ RADEON® X1400 graphics card, PCI-Express x16 # 17" Screen (17" UltraSharp™ Wide Screen WXGA+) Battery 53 WHr, 6-cell "Smart" Lithium Ion battery. Approximate operating time: up to 5.13 hours per battery CENA: 4700zł Ewentualnie przy doplacie rzedu 600zł dostane mniejsza matryce 15" z TrueLife oraz dodatkowa kosc ramu 1GB (razem 2GB) a laptop widnieje pod nazwa DELL Inspiron 6400... Pytacie do czeglo ma sluzyc... Hmmm mysle ze do neta, filmow sluchania muzy i czasem moze i w cos bym zagral ale chyba tego nie nalezy uwzgledniac poniewaz aktualnie mam mocna mayszne i w nic nie gram... Wiec fajnie aby na sprzecie system szybko latal z aplikacjami (jestem osoba bardzo nerwowa i jesli cos przymuli mam tendencje do atakow i wyrzywaniu sie na sprzecie komputerowym stad chce 1GB RAMU :PPP ) Ja osobiscie jestem za tym aby kupic tego DELL-a... Pytanie tylko czy warto??? czy za te pieniądze kupie cos lepszego w polsce??? Ile mozna uzyskac przykladowo 3DMARK-ow 2003 oraz 2005???? Czy warto wziąc 17" calowy ekran czy lepiej wziac 15" ???? Prosze o pomoc!!!!!!! Edytowane 23 Września 2006 przez Szpakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Please HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Skoro nie grasz to bierz ta 15stke zawsze to ponad tysiac zlotych w kieszeni . Zawsze mozesz poszukac czegos innego chyba niekoniecznie musi byc to Dell ? W innym topiku pokazywalem BenQ R55 za jakies 4k PLN a jest duzo lepszy niz ten Dell DV5000T bo ma GF Go 7400 a reszta taka sama . Edytowane 23 Września 2006 przez viod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Benq odpada .....to firma Acer po prostu..odradzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 BenQ to cala grupa firm a dokladnie 10 . Ta ktora zajmuje sie elektronika konsumencka rzeczywiscie ma cos wspolnego z Acerem mianowicie to ze w `84 powstala z dzialu tejze firmy . Dzisiejszy BenQ nie m nic wspolnego z Acerem . To jakas "urban legend" i do tego glupia nie poparta faktami a sezy sie po tym forum . Zreszta ich laptopy produkuje podbno niejaki Mitac . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 BenQ to cala grupa firm a dokladnie 10 . Ta ktora zajmuje sie elektronika konsumencka rzeczywiscie ma cos wspolnego z Acerem mianowicie to ze w `84 powstala z dzialu tejze firmy . Dzisiejszy BenQ nie m nic wspolnego z Acerem . To jakas "urban legend" i do tego glupia nie poparta faktami a sezy sie po tym forum . Zreszta ich laptopy produkuje podbno niejaki Mitac .masz dowody Benq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Chyba napisalem ze wywodzi sie od Acera ale jest oddzielna firma :? Do tego jego laptopy produkuje ktos inny :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 a warto pakowac sie w 17" ???? czy lepsze sa 15" ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Jezeli to bedzie zwykly DTR i nie bedziesz z nim chodzil i masz ochote wydawac dodatkowe pieniadze to tak . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) do Viod nooooo....napisales napisales......ale Benq to taki syf ze hej. Ta sama strategia co u Acera.....wypasiony laptop upakowany w syf za rozsadna cene i gwarantowana przyjazn z serwisem. Edytowane 26 Września 2006 przez FSC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) dowody ? 8) Edytowane 26 Września 2006 przez viod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 dowody ? 8)nabywcy benq'ow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 nabywcy benq'owPodaj mi recka/posta gdzie ktos placze ,ze kupil benq . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 tak sobie skakam po forum ppc i jakto wszyscy narzekaja na laptopy benq a przekopalem pure i google i tak naprawde nie znalazlem zadnej opinii by sie cos psulo. Najczestsze problemy sa z instalacja sterownikow dzwieku... Mocno sie zastanawiam nad Asusem A6KM-Q097H a wlasnie Benkiem R55EGH... Co do jakosci mial ktos przed soba i benq i acera? Dla mnie jakosci wykonania nie ma co porownywac to dwa zupelnie rozne produkty to moja i nie tylko ja opinia. To chyba tyle pzdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...