bunioslaw1 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 witam mam takie pytanko czy jest może jakiś skrypt umożliwiający poprawne wyświetlenie strony w rozdzielczośći 1024x768 ? tzn chodzi mi o to żeby nie było wszystko na śródku ekranu wyświetlane tylko żeby było rozciągnięte do boków . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 A do czego ma byc ten skrypt? Bo do tego to wystarczy sam (x) html + css. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 do czego tzn ? do strony html poprostu mam ściągnięty szablon jakieś mniejszej rozdzielczości a ja chce żeby było wyświetlane na całym ekranie cały szablon a nie po środku wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 No to wszystko sie robi w kodzie html/css, a nie zadnymi skryptami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 noo to sorki niejasno się wyraziłem z tym że własnie mi chodzi o taki kod jak znasz możesz podać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 W pliku CSS wystarczy podać odpowiadające ci Width oraz Height. Możesz podać w pikselach albow procentach. W ogóle dość smieszne pytanie, bo są podstawy które jednak trzeba znać przed napisaniem czegokolwiek. http://kurshtml.boo.pl/ http://webmaster.helion.pl/ Możesz też przeszukać MSDN: msdn.microsoft.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 wiesz może i śmieszne ale nie umiem znaleśc żadnego kodu do html czy do CSS żeby strona wyświetlała się w odpowiedniej rozdzielczości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Daj link do szablonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) ok dzięki już wszystko skapowałem :D Edytowane 23 Września 2006 przez bunioslaw1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) O ciul, tabelkowy uklad strony. Nie wiem czy jest sens probowac to przerabiac. Za szerokosc strony odpowiada <table width="770" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0"> Zmien 770 na odpowiadajaca Ci wartosc, jesli calosc sie nie sypnie to bedzie dobrze. Choc radze jednak zainteresowac sie linkami ktore podal The_Structor. Edytowane 23 Września 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...