Gru Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Mam taki przypadek ze, tacka napędu sie nie zamyka, tzn, zamyka sie po naciśnięciu klawisza na napędzie, ale zaraz się otwiera. Sprawdziłem na innym kompie. Tam jest ok. (zainstalowałem nowy firmware) w poniedziałek jade go zamontować spowrotem, podpowiedzcie jakieś przyczyny. PS. Ten napęd byl podłączony na jednym kablu z jakimś napędem DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Mam taki przypadek ze, tacka napędu sie nie zamyka, tzn, zamyka sie po naciśnięciu klawisza na napędzie, ale zaraz się otwiera. Sprawdziłem na innym kompie. Tam jest ok. (zainstalowałem nowy firmware) w poniedziałek jade go zamontować spowrotem, podpowiedzcie jakieś przyczyny. PS. Ten napęd byl podłączony na jednym kablu z jakimś napędem DVD. Sproboj go u siebie przepiac na ina magistre. Pierwszy raz takie cos slysze.... Hym.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 A jaka masz obudowa?? Bo jezeli masz taka oslone do napedow to moze tacka o nia zaczepia?? Ja kiedys wlasnie mialem taki problem i musialem przerabiac ta oslone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 eee, miałem coś takiego z napędem SONY .... pomagało odłączenie napędu wystartowanie komputera i wyłączenie po podłączeniu działa poprawnie, do dziś nie wiem dlaczego tak się działo miałem tez kiedyś napęd LG któremu tacka sie nie wysuwała, problem powstał po nie udanej zmianie oprogramowania, po ponownym wygraniu programu napęd działał poprawnie, ale tacka czasem sie nie wysuwała i trzeba było ręcznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...