badman Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Pamiętam jak byłem młody grałem w taką planszówkę... czy wie ktoś moze czy istnieje wersja na PC :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Wpisalem w google 'magia i miecz online' - http://members.lycos.co.uk/mimonline/ , to nie bylo wcale takie skomplikowane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Tytuł tematu przypomina mi styl chłopaków z Kaliber44 za czasów ich pierwszej płyty "Księga Tajemnicza - Prolog" no ale to całkiem inna bajka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordminos Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Widzialem w necie skany jak cos to prv, zreszta to jest klasyk i warto zapolowac na allegro niz drukowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Chciałem raczej na kompie pograć... znalazłem też te skany... ale strasznie porozwalane jest tam wszytko... są plansze o których nie widziałem... niektóre rysunki z kart postaci są inne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 ojj mam tą gre bodajze z 3 dodatkami pamiętam jak się kiedyś w to siedziało przez pół nocy... oj wspaniałe czasy... a gra na kompie w planszówkę... nie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Pamietam ze ktos zrobil gre na PC, tylko ze ja gralem w bete i nie byla kompletna. Zreszta to nie to samo co na papierze z kumplemi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Hmmm .. magia i mlecz ... jak bym się postarał to od dwch ziomów mogę zebrać cały komplet wraz z dodatkami. Sam mam ochote zagrać :D Imo wersja pc to nie ten klimat więc nawet na to nie patrze. Edytowane 23 Września 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...