costi Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Nawet lepiej - na stronie N mozna doczytac, ze od 1. grudnia 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) Miałem dane z media2.pl ;] Z tym kanałem są wiązane wielkie nadzieje na odrodzenie sci-fi w kraju(kiedyś star trek leciał na 3 kanałach, a teraz trudno o dobry film :mur:). Ramówka jak na początek wydaję się być ok, więc kanał raczej nie skończy jak axn sci-fi (uboooogooo). Edytowane 25 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -TN- Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Państwo kochani, od stycznia wchodzi na N - HBO, HBO 2 i HBO Comedy oraz inne kanały. Od marca HBO będzie w HD. Wczoraj wziąłem sobie N, wcześniej miałem Polsat, ale to szit. Mam 32-calowy telewizor HD Philipsa i Ligę Mistrzów ogląda się rewelacyjnie, jakby mi ktoś antyaliasing nagle włączył na ekranie i HDR :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Wyglada niezle, samym BSG beda mogli ramowke zapychac dluugo :) Aczkolwiek taki Firefly ma raptem 14 odcinkow, wiec dosc szybko sie cos pojawi w tym miejscu. Ale nie ma co gdybac, zobaczymy po starcie, co z tego bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Na "oryginalnym" sci-fi seriale często są powtarzane, więc firefly pewnie szybko nie zniknie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -TN- Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 W przyszłym roku pojawi się również w ofercie Animax, czyli kanał z Anime, czyli coś dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Ta, i pewnie 90% materialu bedzie z pr0 i 3lo amerykanskim dubbingiem, od ktorego w wiekszosci przypadkow uszy wiedna... dziekuje, postoje. EDIT: ja caly czas czekam, az w koncu ktos zauwazy, ze ludzie coraz czesciej maja wiecej niz 1 TV w domu i wymysli jakis legalny sposob rozdzielania sygnalu na kilka TV w ramach jednego abonamentu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 EDIT: ja caly czas czekam, az w koncu ktos zauwazy, ze ludzie coraz czesciej maja wiecej niz 1 TV w domu i wymysli jakis legalny sposob rozdzielania sygnalu na kilka TV w ramach jednego abonamentu... Musieliby dawać po dwie anteny i dwa dekodery, to nieopłacalne więc zapomnij. A odnośnie HBO to kanał ten w Polskim wydaniu to śmiech na sali, żywcem nie ma co oglądnąć i ciągłe powtórki, więcej filmów oglądnąłem na C+ niż na HBO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -TN- Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Cyfrę możesz rozdzielić LEGALNIE w domu. Wystarczy splitter i karta kliencka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) To chyba coś się zmieniło bo jak ostatnio się dowiadywałem to powiedzieli, że trzeba kupić drugi abonament i wynająć dekoder tyle, że ileś tam procent taniej. Edytowane 25 Października 2007 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Musieliby dawać po dwie anteny i dwa dekodery, to nieopłacalne więc zapomnij.A niby po co 2 anteny ? Wystarczy konwerter typu TWIN albo QUAD. O kolejne dekodery martwi się klient - np. kupuje po "nie promocyjnej" cenie od CYFRY itp. lub załatwia sobie we własnym zakresie... Cyfrę możesz rozdzielić LEGALNIE w domu. Wystarczy splitter i karta kliencka.Do końca legalne to nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -TN- Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 W domu można sobie rozdzielać bez problemu i nie jest to drogie. Kupujemy splitter, koszt do 100 zł, oraz 2 karty klienckie, koszt 19 zł za sztukę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) Doskonale o tym wiem, ja tylko podważam legalność takiego sposobu... Inna sprawa, że wykrycie takiego rozdzielenia karty graniczy z 0. Edytowane 25 Października 2007 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -TN- Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Ale to jest legalne! W domu możesz rozdzielić Cyfrę legalnie, poza lokalem już NIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) Pokaż mi gdzie jest to napisane, (jakiś dokument, co ma moc prawną). Jeżeli by było legalne, to Cyfra+ i inni nie mieli by prawa wciskać n abonamentów ludziom, którzy chcą oglądać na więcej niż 1 odbiorniku... Edytowane 25 Października 2007 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -TN- Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Nie wiem, ale chyba nawet w regulaminie jest wzmianka. Poza tym sprzęt do rozdzielenia Cyfry jest dostępny na Allegro w dużych ilościach i zaznacza się, że jest do Cyfry i z jakimi tunerami chodzi. Zajmuję się TV-SAT od wielu lat, także wiem co jest grane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Ale to jest legalne! W domu możesz rozdzielić Cyfrę legalnie, poza lokalem już NIE.Cyfra+ to nie Neostrada ;) Besides, mowimy o N a nie o Cyfrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Mam takie pytanie odnośnie nowej promocji N : Wszystko za darmo ! Nbox za friko. Czyli przy umowie na 24 miesiące 3 - miesiące bez opłat (wszystkie pakiety) kolejne 3 miesięce 48 zł (wszystkie pakiety) a później wybieramy 3 pakiety jakie chcemy oglądać. I tu moje pytanie : Gdy wybiore te 3 pakiety po okresie promocyjnym to mogę te paiekty do zmieniać czy to skończenia umowy musze oglądać to co wybrałem i nic więcej dodać ani odjąć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) Czesc, jako były promotor n'ki chetnie odpowiem, były bo zostałem zdegradowany słusznie czy nie szkoda gadac, bo to osobna historia :) Pakiety można zmieniać raz na miesiąc jednakże wiąże, się to z opłatą ponieważ przy rezygnacji z jakiegoś pakietu, opłata wynosi 10zł, dołączenie pakietu jest bezpłatne, no chyba ze chcesz cos potem tylko dorzucic to zmiana bezplatna, co do promocji Darks rozumie, ze masz na mysli białego boxa, bo przy czarnym dochodzi do tego VOD za 40zeta A i jeszcze jedno jak już będziesz wybierał pakiety, nie wiem mozliwe, że zostałeś poinformowany, ale ważne jest żeby zrobić to miesiąć przez upływem tych 6 miesięcy w których ogląda się wszystko, ponieważ jak zrobisz to za późno to możesz się zdzwić przy dostaniu rachunku :) Pozdrawiam i chętnie odpowiem na jakies pytania, oczywiscie o ile bede wiedzial :) Edytowane 14 Grudnia 2007 przez Garfield^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Miesiąc przed upływem, ale rozumiem że przez ten miesiąc ostatni jeszcze je mam, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 tak tak 6 miesięcy oglądasz wszystko, tylko po upływie 5 musisz im dać znać co wybierasz, bo inaczej ci zostawia całość i każą za to zabulić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 a może ktoś juz ma info, słyszczał, czytał coś nt opcji MULTIROOM ?? w cenniku jest III.5. opłata aktywacyjna: zestaw antenowy multiroom 170 zł http://n.pl/fileadmin/pdf/CENNIK.pdf ITI obiecuje już długo a opcja fajna by była, wręcz nietypowa na tym rynku (idiotyczne w ogóle że jej jeszcze nie ma, i trzeba samemu dzielić jak C+ albo kupować 2 abonamenty - jak by posiadanie 2 telewizorów było w dzisiejszych czasach luksusem !!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Z tego co wiem to niby mają coś robić w kierunku rozdzielenia sygnały w domu, jeszcze tego nie ma, ale za jakiś czas możliwe, a co do tego co napisałeś to te "multiroom" to tylko nazwa zestawu antenowego, tzn czaszy + konwerter typu quad wiec nie ciesz sie za wczesnie :) do tego jakbyś kupował polecam własny zestaw bo te od nich sa delikatnie mówiąc niespecjalne :) Edytowane 26 Grudnia 2007 przez Garfield^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Inaczej niz 2 przewody i twin nie da sie podlaczyc. No i 2 tunery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Dziś sobie posiedziałem przy sci-fi i jak na razie: -jest cholernie ubogo...z seriali lecą suchary albo jakieś niewypały (flash gordon--> :lol: ) -lektor standardowo ssie. kiedy wreszcie doczekamy się możliwości wyboru między lektorem a napisami? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 a może ktoś juz ma info, słyszczał, czytał coś nt opcji MULTIROOM ?? w cenniku jest III.5. opłata aktywacyjna: zestaw antenowy multiroom 170 zł http://n.pl/fileadmin/pdf/CENNIK.pdf ITI obiecuje już długo a opcja fajna by była, wręcz nietypowa na tym rynku (idiotyczne w ogóle że jej jeszcze nie ma, i trzeba samemu dzielić jak C+ albo kupować 2 abonamenty - jak by posiadanie 2 telewizorów było w dzisiejszych czasach luksusem !!!) Dokladnie, to jest idiotyzm do potegi. W tych czasach w wielu domach/mieszkaniach jest wiecej niz jeden tv, wiec nie wiem dlaczego do tej pory nie ma takiej opcji. Wez teraz kupuj dekoder+abonament do kazdego pokoju z TV zeby kazdy mogl sie cieszyc tv N. U mnie w domu np. sa 2 tv (pomijam juz ten u mnie z ktorego nie korzystam) i 2 kompy (ktore tez by mozna wykorzystac do ogladania tv), a N jest tylko na jednym tv bo SIE NIE DA. A ogladanie tego samego co inna osoba mnie jest rozwiazaniem. Bezsens totalny. Moge sie zalozyc sami sobie szkodza bo wiele rodzin nie decyduje sie na takie rozwiazanie z uwagi na potencjalne "wojny" miedzy dziecmi itp bo kazdy by chcial ogladac co innego w tym samym czasie. Moze w koncu cos z tym zrobia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 To jesteś lepszy ode mnie o następne pół roku. Bo o ile nie będzie dx10 pod Xp to nie wymienię karty przynajmniej przez rok-półtora a co za tym idzie nie zobaczę szybko na własne oczy pokazu slajdów serwowanego przez Futuremark, nad czym oczywiście bardzo ubolewam :D Ale to nie wina N, tylko technologi sat... Jak niby chcesz ogladac na 2 tv z jednego dekodera ? Pozatym tak jak pisalem musi byc podwojny konwekter + dodatkowy przewod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Cmx coś ci sie chyba cytaty pokabaciły :) na jednym tunerze nie obejrzysz róznych programów na 2 tv to wiadomo, ale u Cyfry+ jest coś takiego jak splitter, dzięki czemu możesz se rozdzielić karte na kilka tunerów w obrębie mieszkania co jest legalne, enka mogłaby mieć coś podobnego, ale no własnie wtedy już jest łatwa droga do pewnych niezbyt legalnych czynności więc pewno nie do końca jest im to na ręke, pewna Pani z ITI mówiła mi jednak, że Oni będą to (oglądanie na kilku tv w jednym mieszkaniu) chcieli wprowadzić w życie, ciekawe jak i ciekawe kiedy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 to ze splitter musi byc to wiem, sam mam 3 tv w domu ;] spoko na satce sie 'troche' znam ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 to jest jedyne co mnie narazie odstrasza od N - brak możliwości rozdzielenia a co w przypadku gdy mam: TV LCD 16:9, tuner TV w kompie (analogowy) 4:3, telewizor najzwyklejszy 4:3 da radę wtedy puścić do tego pierwszego sygnał 16:9 a do reszty normalnie? bo jakby wprowadzili ten multiroom to tak bym właśnie chciał co do SciFi, widziałem reklamówkę tego na Comedy Central i pokazali Flasha Gordona :lol:, wtf? a gdzie Stargate, Battlestar? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...