evocati Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Witam. Mam 350 max 400 zł do wydania . I teraz nie wiem co kupic (sprzet z podpisu) jak to dobrze sporzytkowac. Kupic ram czy grafike ? a moze jeszcze cos innego ? co mi radzicie byl bym wdzieczny gdybyscie podali jakies linki do odpowiednich czesci. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 To zalezy do czego kompa uzywasz. Bo jak do gier to raczej na Rivie TNT2 za wiele juz sobie nie pograsz, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Sprzedaj ramy dostaniesz góra 130zł czyli razem bedzie ok 530-540zł i kupujesz 1 kostke 512ramu ok 180zł i GF7300GT od Galaxy na to wszystko powinno spokojnie starczyc $. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Maruh ma racje najbardziej rozsadne wyjscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Zdecydowalem ze kupie wlasnie tego galaxy. Tylko teraz czy kupic 256 mb czy 128 ? jedni mowia ze 256 sie przyda w niektorych grach a jedni znowu ze ta karta tyle nie potrzebuje. co o tym myslicie ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Napewno w jakims tam stopniu sie te 256mb przyda, bierz wersje z 256mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...