Gość galaxy Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Witam mam daka dolegliwosc otuż normalnie jak pamietam miałem w 3dk 3 kolo 8400 na czysto. A dzis z ciekawosci odpaliłem 03 i wynik 2600<lol2> podkrecilem grafike 3000 :D puszczam 01 583. Miesiac temu tak nie mialem a tez mialem zawalony system. Czy bd musial przeinstaloac go znowu ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 "daka", "otuz", "<lol2>" - to nie GG, "bd"? Pisz po polsku. I tak dla zasady spytam bo chyba nie rozumiem. W czym mamy Ci pomoc/doradzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 "daka", "otuz", "<lol2>" - to nie GG, "bd"? Pisz po polsku. I tak dla zasady spytam bo chyba nie rozumiem. W czym mamy Ci pomoc/doradzic? SOrka za ort ale zmeczony jestem. Więc Tak jak pisałem pewnie jak palant ale teraz postaram sie dobrze. Wcześniej na zawalonym systemie miałem 8400p w 3dmarku 03 a mam 2800 a w 3d 01 mam 583 p!! Czemu?? Może wina sterownika?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 ale az taka roznica w wynikach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) ale az taka roznica w wynikach ??Dokladnie taka dać screeny? Edytowane 22 Września 2006 przez galaxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Coś ci siedzi w systemie... Przeskanuj sys... Może brakuje ci sterów do chipsetu / grafiki ? :mur: Obstawiam, że brakuje tych do chipsetu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Coś ci siedzi w systemie... Przeskanuj sys... Może brakuje ci sterów do chipsetu / grafiki ? :mur: Obstawiam, że brakuje tych do chipsetu ...Grafa oki. Zaraz zainstaluje nowe :) Nic nie dało nowe ster od all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 format? albo daj loga moze z hijack this :? / moze jakis syf jest . / 'przeskanuj tez ad-aware . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 no to albo chlodzenie gdzies nawala albo jakis program zamula ewentualnie dysk juz nie daje rady albo w biosie plyty glownej cos namieszane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Lol zmieniłem anty virusa dzis na 2005 nortona i co sie okazuje ?? :D 20 syfów :D :lol: tylko ze ten ciota nie chce ich usunać dzis pobawie sie i recznie to zrobie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 wywal nortona i zainstaluj avasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Popracuj nad sposobem wyrazania mysli, ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Popracuj nad sposobem wyrazania mysli, ok?Mnie masz na myśli?? A cos nie jasno napisałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) tylko ze ten ciota nie chce ich usunać dzis pobawie sie i recznie to zrobieten ciota? :| o co chodzi? @'fdl' ale to jak juz to albo 'ta ciota' albo ten cio... nie da sie ;] chyba ze ten wujek ;D /edit ale widac galaxy nie skapowal o co mi chodzilo ;] Edytowane 23 Września 2006 przez rafifeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) chyba chodzi o to, że antywir nie usuwa robali :lol: [edit] @rafifeo pojąłem :D Edytowane 23 Września 2006 przez `fdl` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Tak trudno to zrozumiec boże;/ TaK ANTYVIRUS NIE USuWA ROBAKOW!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Tak tylko wtrace. Z niektorymi naprawde ciezko sie dogadac. EOT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...