maSTHa212 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Czy ja cos przegapilem?! Moze mi ktos wytlumaczyc czemu teraz za 1GB Corsair 667 mam bulic ponad 500 zeta, podczas gdy jeszcze niedawno za 1GB tego samego dalem 300 z hakiem?! :blink: Szok przez duze sz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) Czy ja cos przegapilem?! Moze mi ktos wytlumaczyc czemu teraz za 1GB Corsair 667 mam bulic ponad 500 zeta, podczas gdy jeszcze niedawno za 1GB tego samego dalem 300 z hakiem?! :blink: Szok przez duze sz!!Popyt w górę --> cena w górę, a wiadomo: Am2 i C2D nakręciły rynek. Imo teraz ceny pamięci DDR2 to jest jeden wielki srol! za 2GB dobrych 800-etek CL4 1300 zeta :| Edytowane 22 Września 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Ja wszystko rozumiem, ale prawie 2krotna przebitka?!?! No to powaznie ktos sie musial w glowe uszkodzic!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Ponoć w fabryce poszło kilka tysięcy wafli na śmietnik z powodu jakiegoś błędu. Taka jest oficjalna wersja na temat podwyżki cen, a nieoficjalnie to nic nie wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 A widzieliscie ceny DDR 1 ?? Masakra tez ceny poszly o 1/3 co jest grane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 trzeba przeczekać mikołaja se pójdzie w cholere to może spadną ceny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Excray dzieki za info. Kurcze no to chyba faktycznie trzeba sie wstrzymac, taka cena to jak kradziez w bialy dzien. Zeby tylko sie za dlugo nie utrzymalo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Niby zepsuli tysiące "kości" i stąd ta podwyżka, ale najbardziej jest martwiący fakt, że przybliżone plany co do obniżki to luty 2007. Niestety w kiepskim momencie ta podwyżka, bo wiele osób kupuje nowe komputery- studia, etc. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Gdyby coś nie składnie, to brać poprawkę na 8 piw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 02.2007?!?! Fuck, no tyle to na bank nie bede czekac, do gwiazdki max. Za duzo gier, ktorym przydaloby sie 2x1GB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 moj handlowiec tez mi powiedzial, ze ramy spadna NAJWCZESNIEJ po nowym roku i to nie wazne czy so czy zwykle dimmy. przypomina mi sie 1999 lub 2000 i trzesienie ziemi na tajwanie. jakiegos kingmaxa (ale nie wiem czy ddr czy ddr2) jeszcze luznego i w cenie ze srodka podwyzek ;) ) jak cos to pytac na pm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Ta nie zapominajcie ze wejdzie VISTA i wzrost zapotrzebowania na pamieci, wiec male szanse ze stanieja. Ale jakbym wiedzial ze podrozeja tak nagle .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Ja też dla corki zamowiłem laptopa z dokupieniem pamięci 256 MB w kompilacji jednej kosci dopłata 150 zł, gdzie wczesniej przy zakupie dla siebie dopłata wynosiła 90 zł. Taki urok życia. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Lucek to ja chce bez uroku ale za normalny hajs ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Lucek to ja chce bez uroku ale za normalny hajs ;) To wyjedż do Irlandii. :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...