Loolek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Witam Dzialaloby takie polaczenie prawidlowo? Mam sluchawki, glosniki i wieze i za kazdym razem musze robic roszade kablami i zstanawiam sie czy dalboby sie tak zrobic aby te dwie muzyki dzialaly na jednym OS'ie? Jeszcze nigdy tego nie robilem ale mysle ze powinno to zadzialac ale czy nie wystapi konflikt sprzetowy np. z przerwaniem? W wiekszosci programow mozna ustawic zrodlo dzwieku wiec tutaj nie powinno byc problemu. Robil juz ktos kiedys cos podobnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale…Ja używam dwóch kart zintegrowanej i audigy na jednej dzwięk z WMP i głośniki, na drugiej allplayer+słuchawki. Przerwanie to ja nie wiem, co to :D ale działa jw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loolek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale…Ja używam dwóch kart zintegrowanej i audigy na jednej dzwięk z WMP i głośniki, na drugiej allplayer+słuchawki. Przerwanie to ja nie wiem, co to :D ale działa jw.Wlasnie o to chodzi :) Popoludniu sprawdze sam czy to dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...