DEVILEK Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 No kolega troche nie zrozumial, chodzilo mi o to, ze FC'et zajmowal mniej miejsca niz FWC. Nie chodzilo mi docelowo o to aby kupowac unita od Ravena. Jedynie porownanie gabarytow. @Masell - ile z ceny zejdziesz ? I czemu tak cienko w load ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) @Masell - ile z ceny zejdziesz ? I czemu tak cienko w load ? To nie jest DBX czy coś innego zjadajacego 400W+. Z załozenia miało być małe, ciche (porownywalne do delty na 5/7v) chłodzonko - nie mega monster ultra overkill :wink: Co do ceny - znasz moje GG, a takze wiesz jak PM wysłać Edytowane 24 Września 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 @Masell - ile z ceny zejdziesz ? I czemu tak cienko w load ? Zawsze możesz włożyć sobie jakiś większy kompresor ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Zawsze możesz włożyć sobie jakiś większy kompresor ;) . Moglbym wstawic w ten uklad np NL11 jakby ktos chcial... tylko ze cena osiagnełaby poziom 4ro cyfrowy :D Nooo prawie 4ro cyfrowy ;) Edytowane 24 Września 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Zawsze możesz włożyć sobie jakiś większy kompresor ;) .To wyjdzie prawie na jedno jakby zaczac robic od nowa ;) To nie jest DBX czy coś innego zjadajacego 400W+. Z załozenia miało być małe, ciche (porownywalne do delty na 5/7v) chłodzonko - nie mega monster ultra overkill :wink: Co do ceny - znasz moje GG, a takze wiesz jak PM wysłać Hehe to wyglada jak miniaturka DBX'a Trzeba bedzie pomyslec, bo cos malego przenosnego by sie zdalo :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Hehe to wyglada jak miniaturka DBX'a Taaa tylko ze to ma wielkosc polowy skraplacza DBX... a gdzie reszta ukladu - ogromniasty HX i jeszcze wiekszy kompresor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Spróbować zawsze można.Jestem ciekawy czy Tobie albo komuś innemu pierwsze Fc robił"kolega" Robiliście to zapewne sami czytając artykuły i prosząc o rady innych.Nie stać mnie na fc aby chłodzić kompa,nie mam też miejsca aby sobie na fc pozwolić.Chłodzenie wodne to tanie o dobre rozwiązanie,ale po co płacić za chłdnice np bix3 150zł jak można za tą kwotę złożyć coś znacznie wydajniejszego.Frajda z budowy fwc napeno też jest większa niż kompletowanie klasycznego wc. Człowiek uczy się na błędach,szczerze nie mam zielonego pojęcia o konstrukcji takiego użądzenia,ale mam ochotę się wyedukować i brać przyład z Was.Może to i bez sensu,ale zawsze będzie więcej zabawy :wink: jak wpadlem na pomysl zrobienia fc to.... zaczalem czytac! tak, to nie jest trudne, mozna uzyc wyszukiwarki, cos znalezc, przeczytac i ewentualnie zadac potem pytanie, ale TY nawet nie znalazłes SUBFORUM o chlodzeniu freobnem, wiec nawet nie próbuj mi zaraz odpisac, ze szukales, bo NIE szukales, co wystarczajaco potwierdza to ze najpierw zalozyles temat w nieodpowiednim miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...