Manamana Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Witam,Przeprowadzam się do kuzyna on ma sprzęt jak w temacie,aja Creativy,Jak zrobić żeby to grało razem,może lamerskie pytanie ale niewiem,on ma karte C-media 4kanaly aja SBA 24bit SE,a do tego 2 wzmacniacze 2x 100Wat(razem 4x 100Wat),Pomyślałem żeby zamiast jednego jacka od Creativow wsadzic ten od altusów,co otym myślicie? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Po pierwsze to nie tuba tylko walcowata pierdziawa imitująca subwoofer Po drugie, kupujesz rozagłęźnik jacka i altusy(pod wzmacniaczem) wraz z creativami przednimi podłanczasz pod kanał przedni, tylne głośniki i walca podpinasz pod kanał tylni(pod wzmacniaczem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manamana Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Po pierwsze to nie tuba tylko walcowata pierdziawa imitująca subwoofer Po drugie, kupujesz rozagłęźnik jacka i altusy(pod wzmacniaczem) wraz z creativami przednimi podłanczasz pod kanał przedni, tylne głośniki i walca podpinasz pod kanał tylni(pod wzmacniaczem) EE niekumam,Zrozumiałem tylko że pod kanał przedni podłanczam altisy i moje przednie satelitki,rozgałęźnik mam bo był razem z Creativami... Pzdr Edit: A ta tuba to jest do samochodu,ale niewiem jak on ją podłączył do kompa,Nie wnikam... Pzdr Edytowane 23 Września 2006 przez Manamana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...