Skocz do zawartości
Manamana

Creative G500+2x Altus 140+tuba 38cm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,Przeprowadzam się do kuzyna on ma sprzęt jak w temacie,aja Creativy,Jak zrobić żeby to grało razem,może lamerskie pytanie ale niewiem,on ma karte C-media 4kanaly aja SBA 24bit SE,a do tego 2 wzmacniacze 2x 100Wat(razem 4x 100Wat),Pomyślałem żeby zamiast jednego jacka od Creativow wsadzic ten od altusów,co otym myślicie?

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze to nie tuba tylko walcowata pierdziawa imitująca subwoofer

Po drugie, kupujesz rozagłęźnik jacka i altusy(pod wzmacniaczem) wraz z creativami przednimi podłanczasz pod kanał przedni, tylne głośniki i walca podpinasz pod kanał tylni(pod wzmacniaczem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze to nie tuba tylko walcowata pierdziawa imitująca subwoofer

Po drugie, kupujesz rozagłęźnik jacka i altusy(pod wzmacniaczem) wraz z creativami przednimi podłanczasz pod kanał przedni, tylne głośniki i walca podpinasz pod kanał tylni(pod wzmacniaczem)

EE niekumam,Zrozumiałem tylko że pod kanał przedni podłanczam altisy i moje przednie satelitki,rozgałęźnik mam bo był razem z Creativami...

Pzdr

Edit:

A ta tuba to jest do samochodu,ale niewiem jak on ją podłączył do kompa,Nie wnikam...

Pzdr

Edytowane przez Manamana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi