Romio Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Witka, Kupiłem bude i w środku wraz z śrubeczkami znalazłem ćoś na kształt czujnika.(pewnie do podpięcia na płyte) Mam pytanie co to takiego? romio2000+ti4200+256ddr400+120gb on a7v8x dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 chciałem ci powiedziec ze zajebiscie opisałes ten przedmiot :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Kupiłem pewną rzecz i w niej było takiecoś, z takimczymś i beztakiegoczegoś, co mam z tym zrobić :)) Daj więcej szczegółów. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Prawdopodobnie chodzi ci o elektroniczny glosniczek, podlacz go do pinow od speakera na plycie. Jesli ma 4 otwory na piny to jest to glosnik na 100 % Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Prawdopodobnie chodzi ci o elektroniczny glosniczek, podlacz go do pinow od speakera na plycie. Jesli ma 4 otwory na piny to jest to glosnik na 100 % Tak - ja też myślę, że to jest PC Speaker. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 opisz dokladniej - jaka wtyczka (moze taka jak od glosniczka) moze jest cos na niej napisane - ile kabelkow - jak wyglada dopokadnie to "ćoś na kształt czujnika" moze sa jakies napisy a jaka to obudowa dokladnie - firma :?: bo moze wystarczy zapytac dzial wsparcia technicznego i bedzie wystko jasne :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romio Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 tak,to ma małą czarną główke,dwa druciki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romio Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ta,to jest głośniczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 e to to jest w kazdej budzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Prawdopodobnie chodzi ci o elektroniczny glosniczek, podlacz go do pinow od speakera na plycie. Jesli ma 4 otwory na piny to jest to glosnik na 100 %ta ja tez dostalem glosnik z obudowa ale chyba na 3piny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Prawdopodobnie chodzi ci o elektroniczny glosniczek, podlacz go do pinow od speakera na plycie. Jesli ma 4 otwory na piny to jest to glosnik na 100 %ta ja tez dostalem glosnik z obudowa ale chyba na 3piny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Prawdopodobnie chodzi ci o elektroniczny glosniczek, podlacz go do pinow od speakera na plycie. Jesli ma 4 otwory na piny to jest to glosnik na 100 %ta ja tez dostalem glosnik z obudowa ale chyba na 3piny :)Widac trójdrożny :P W standardzie są 4 piny i 4-drożny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Moj jest ma tylko dwa piny, jakas kiepska wersja ;) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...