keiename Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Krotko i zwiezlowato. Mam dwa biosy do Epoxa EP-8K3A+. Jeden podaje date 8/15/2002, a drugi 11/1/2002. Z tego co pisza na stronie wynika, ze ten drugi jest nowszy, wiec co z ta data :?: :!: Drugie pytanie odnosnie odczytu temperatury CPU skacze jak glupie :? Od 15 :!: do 46 :!: Mozna na to jakos zaradzic czy juz tak ten Epox ma :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ten drugi jest nowszy i lepszy (1 listopada 2002r) A co do temperatury to zabardzo nie rozumiem - w jedenj chwili jest 15C a 2 minuty pozniej w tych samych warunkach (bez obciazenia) jest 46C i wice wersa :wink: jesli o to chodzi to cos jest porypane z czujnikiem - IMHO Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Tez mi sie tak wydaje, ze cos czujniki oszukuja :? A mialo byc tak pieknie z tym Epoxem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 skacząca temperaturka może być przez stary bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 teraz jade na 11/1/2002 i tez skacze, co prawda mniejszy rozrzut, ale i tak IMHO wydaje mi sie ze cos oszukuje z odczytem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...