best-boy Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 przypuscmy formatuje dysk D: (szybkie formatowanie) format d: /q i komp pyta sie [T/N] Wiem ze jest sposob pominiecia tego pytania (wyslanie niby z kalwiatury litery T , i wyglada to tak jakby ktos nacisnol T) zapomnialem jaka to komenda i jak to wpisac POMOCY , dodam ze nie wchodzi w gre nacisniecie recznie kalwisza T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Juz wiem jednak kilka latek spedzonych na DOSie robi swoje echo T|format d: /q :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 a co, chcesz komus kompa sformacic komenda w autostarcie.bat :lol: btw. jesli tak to jest jeszcze lepsze cos takiego @echo off deltree /y d: tylko trzeba miec ten plik deltree.exe nie w kazdem dosie byl :( nawet nie bedzie napisow co sie dzieje, dysk tylko chrupie a dane wyparowuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 a co, chcesz komus kompa sformacic komenda w autostarcie.bat :lol: btw. jesli tak to jest jeszcze lepsze cos takiego @echo off deltree /y d: tylko trzeba miec ten plik deltree.exe nie w kazdem dosie byl :( nawet nie bedzie napisow co sie dzieje, dysk tylko chrupie a dane wyparowuja no cos tego rodzaju planowalem plik *.bat z komenda i z informacja *** SUPRISE *** :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W. Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Gratuluję dobrych pomysłów i życzę podobnej niespodzianki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 hodowla "chakerów"??? a ja z kolei tego nie wiem: nie chce mi sie komp czasami wylaczyc (wylacza sie wszystko tylko nie on) no a ja przeczytalem w KomputerSwiat ze istnieje taka komenda, cos w stylu: wylacz_kompa ale nie pamietam jaka. A ktos to pamieta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 ta komenda to to samo co zamknij system w mnenu start: rundll.exe user.exe,exitwindows ale jak ci sie komp nie wyłącza to to nic nie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 jest też format c:/q/autotest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 ta komenda to to samo co zamknij system w mnenu start: rundll.exe user.exe,exitwindows ale jak ci sie komp nie wyłącza to to nic nie da... Z tego co mi wiadomo to rundll32.exe user,exitwindows ma takie samo działanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 byla jakas dluzsza komenda zaczynajaca sie na q i konczaca na 6 i bylo wlasnie 6 takich komend a ostatnia do wylaczania systemu, wczesniejsze to bylo m. in. restart ale za chiny nie przypominam sobie srodka bo to bylo ze 25-30 znakow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...