szwed Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Pentium D 820 lub Pentium D 915 (core 2 duo są wadliwe poczekam na steep F lub Core Quard) ASUS P5B Deluxe Seagate 250 GB Barracuda ES (16MB, Serial ATA II) lub Seagate 250 GB Barracuda 7200.10 (16MB, Serial ATA II, zapis prostopadły) Patriot Extreme 1 GB KitPC2-7200 ELK Gigabyte GeForce 7300GS 128MB TV&DVI-out/ napęd stary, z poprzedniego kompa Aerocool BayDream 200 x 467 x 450 mm (szerokość x wysokość x głębokość), 2X 120x120x25mm (wentylatory dołączone do obudowy) Arctic Cooling Freezer 7 Pro ? GENIUS Ergo Media 700 USB+PS/2 4-TECH X-750F Arctic Silver V Który zasilacz polecacie do tej konfiguracji ? Zależy mi na: -CISZY, zasilacz, który nie pracuje coraz głośniej po roku -Stabilności napięć (przekonałem się co może spowodować Codegen-spalił mi kilka części przy zmianie napięcia na 240 czyli Nowy Rok) -Zgodności z BTX -Producent udostępnia przejściówki (ma mi służyć 5-7 lat) -Raczej nie będę korzystał z SLI lub Cross Fire Chcę kupić zasilacz "na zapas" o mocy ok. 500W Mogę na niego przeznaczyć 400-450 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Ja też muszę kupić zasiłkę ale do 350 zł. Musi mieć ona napięcia stabilne jak skała i być wytrzymała, ponieważ będzie do FC. Na ciszy mi nie zależy i dlatego w zenfiście mi polecili Amacrox Frei Erde 550W. Nie wiem możesz się tym zasugerować, ale najlepiej niech się wypowiedzą inni, a szczególnie BENITO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Ja się wypowiem: BYŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile razy można powtarzać to samo. Odrobinę własnej inwencji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Polecam kultowego Seasonica SS12-500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Krótko powiem..... Tagan ......i nic więcej nie trzeba . P.S. Naucz sie korzystać z szukaj albo :google: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Bierz Cooltec'a CT500. Ostatnio bardzo chwalony zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhaal Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Aerocool Aeropower 550W tez jest niczego sobie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witaj Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 bierz szefa 500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 -Zgodności z BTX 1. To jest zasilacz BTX 2. BTX umarł 3. BTX nie polega na odwróceniu mobo i przełożeniu zasilacza na dół. Skończcie już te BTXowanie bo to się przykre robi. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Sorry, ale na ten topic patrzy się jak na przeciętne wypociny na forum tweaka. Każdy poleca pewnie co ma sam w obudowie, albo ktoś im powiedział wszystko bez ładu i składu. Taa 500W, może od razu polecicie 1100W i po problemie. ehh faCHOWCY żE ja p.... Ten topic powinien już być dawno zamknięty, co robią moderatorzy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 taki tematy powinni z miejsca wywalać, ile razy można pisać o tym samym żal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...