-GIZIU- Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Witam, od roku czasu używam Azorka i byłem zadowolony ale od jakiegoś czasu zaczęły się jaja. Mianowicie zaczął się sam zamykać. Do tej pory było to sporadyczne (raz dziennie) ale od kilku dni zamyka się po kilku minutach, a nawet sekundę po otwarciu System jest świeży bo instalowany 3 dni temu. Mam WindowsXP SP2. Posiadam Javę 1.5.0 Update 6 czyli tą która jest zalecana. Nie wiem już co robić, czego to może być wina. POMÓŻCIE. Z góry thx. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 wylacz automatyczne update'y, restart i zopbacz wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 wylacz automatyczne update'y, restart i zopbacz wtedyOK, update Azora wyłączony. Thx za radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 No i nie pomogło. Wciąż się sam zamyka :mur: Chyba nie zostaje mi nic innego jak przesiadka na BitComet'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Chodzilo mi raczej o automatyczne update'y windowsa :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Mam podobnie A automatyczne updaty wylaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Być może jest problem z java. Spróbuj odinstalować ją, wyczyść rejestr zainstaluj najnowszą Java Runtime Environment (JRE) 5.0 Update 8. Druga sprawa, winę może ponosić firewall. Wyłącz go i sprawdź czy się coś zmieniło. Ewentualnie problem z azureus2.jar. W tym wypadku trzeba będzie zrobić czystą instalkę. EDIT: Jeżeli nic nie pomoże zainstaluj najnowaszą wersję beta. Edytowane 25 Września 2006 przez bartas39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...