Skocz do zawartości
Kosher

Nie bedzie zaden PIV plul mi w twarz.

Rekomendowane odpowiedzi

No i prawidlowo :) Ale Intelowcy i tak beda zacieszac ze maja 3GHz :)

nie 3GHz a 4GHz :>

a co do wyniku to sie postaramy..... bo intel i tak bedzie gora.. :)

swoja droga jakie masz pamieci? 333? 366? i czy dzialaja z pelna predkoscia?

bo moj wynik jest zanizony przez to ze mam pc2100, i fsb jest 160 ale pamiatki dzialaja tylko na 4:5 czyli malo... a jakbym mial jakies 333 lub 366 to by bylo lepiej..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech sprawiedliwosci stanie sie zadosc.

Pamieci i procek wypozyczylem, calosc przewiozlem do piekarni, gdzie jest chlodnia o wielkosci dobrych kilku mieszkan. Sprzet chodzil 10min po czym zwinalem zagle. Wszystko w tajemnicy przed szefem tego przybytku i wszystkimi znajomymi (posadzili by mnie o chorobe psychiczna).

Po co to wszystko?

Poprostu uparlem sie na ten benchmark i juz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie 3GHz a 4GHz :>

a co do wyniku to sie postaramy..... bo intel i tak bedzie gora.. :)

swoja droga jakie masz pamieci? 333? 366? i czy dzialaja z pelna predkoscia?

bo moj wynik jest zanizony przez to ze mam pc2100, i fsb jest 160 ale pamiatki dzialaja tylko  na 4:5 czyli malo... a jakbym mial jakies 333 lub 366 to by bylo lepiej..

Nie chodzilo mi o to - ile maksymalnie wyciagneli z intela....tylko z jakim prockem wygral Kosher.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamieci i procek wypozyczylem, calosc przewiozlem do piekarni, gdzie jest chlodnia o wielkosci dobrych kilku mieszkan. Sprzet chodzil 10min po czym zwinalem zagle. Wszystko w tajemnicy przed szefem tego przybytku i wszystkimi znajomymi (posadzili by mnie o chorobe psychiczna).

Po co to wszystko?

Nadal pewne rzeczy nie są jasne :wink:

Co to były za pamięci i czy pracowały na 200?

Zresztą i tak gratulacje :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co to wszystko?

Niezly jestes :) i tak dalej....ale uwazaj zeby Cie nikt nie przyuwazyl bo zakuja Cie w kaftany :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli OCZ DDR3200 działają na 8KHA+ bez problemów?

To bardzo ważne dla mnie pytanie (znajdź chwile żeby odpowiedzieć) :wink:

Tylko czemu z takimi pamięciami cl =2,5 i 2T, czhyba nie miałeś czasu na wyciskanie co się da?

A tak przy okazji to na pewno był to ciekawy obrazek :wink: (jak męczyłeś tego proca w chlodni)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosher You are my lord!!:) Dzięki, że udowodniłeś Intelowcom, że AMD RULEZZZZZ 4EVeR

Zobacz wynik Liska - on to rozwalil wszystkich dopiero - hehe

1 miejsce - niedoprzeskoczenia w tym wieku :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to chyba szok no nie?

http://ccr.podkrecanie.sky.pl/wyniki.php

Ale numer 2000MHz lepsze od 3000MHz. AMD i DDRy to idealne połączenie. :lol: :lol:

Pozostaje czekać na wyniki P4 + RDRAMy. A tak w ogóle to P4 powinien chodzić na większej magistrali. :twisted: :twisted:

No cóż na razie ATHLON rządzi. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie bez jaj. Kosher flaki z siebie ( i z kompa hehe ) wyprówa ,żeby rozjechać p4 a wy idziecie na łatwizne :( :( :( . A było ciekawie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie bez jaj. Kosher flaki z siebie ( i z kompa hehe ) wyprówa ,żeby rozjechać p4 a wy idziecie na łatwizne :(  :(  :( . A było ciekawie...

Chcialiśmy (przynajmniej ja) uświadomić właścicielom tego benchmarka, że kod jest łatwy do złamania i niektórzy ludzie mogą tak naginać wyniki, że nikt tego nie zauważy (nie tak jak my), a wyjdzie, że np. AMD jest lepszy od Intela :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...