Skocz do zawartości
Kosher

Nie bedzie zaden PIV plul mi w twarz.

Rekomendowane odpowiedzi

Mogliście go uświadomić w inny sposób. Trzeba było nie wysyłać tych wyników. Teraz ludzie zaczną kombinować i takich wpisów jak wasze będzie od zaj... i cały ranking bedzie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o wart. Nawiasem mówiąc troche bez sensu były kolejne wpisy . Każdy powinien mieś swoje konto (nie wiem czy nie był by to zbyt duzy problem) i ewentualnie wpisywać lepszy wynik na miejsce starego. Inaczej lista bedzie się rozrastać w nieskończoność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogliście go uświadomić w inny sposób. Trzeba było nie wysyłać tych wyników. Teraz ludzie zaczną kombinować i takich wpisów jak wasze będzie od zaj... i cały ranking bedzie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o wart. Nawiasem mówiąc troche bez sensu były kolejne wpisy . Każdy powinien mieś swoje konto (nie wiem czy nie był by to zbyt duzy problem) i ewentualnie wpisywać lepszy wynik na miejsce starego. Inaczej lista bedzie się rozrastać w nieskończoność.

A skąd wiesz, czy już nie kombinowali :?: Przecież jeżeli ktoś chce by inni uwierzyli w jego wynik, to podaje jakąś realną liczbę :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedz jast prosta. Jak ktoś może wpisać wynik to wpisze taki żeby być pierwszym i do tego dobierze taki sprzet żeby to wyglądało realnie np. jakby do tego co miał kosher dołożyć jeszcze ze 100 MHz nikt nie miałby wątpliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedz jast prosta. Jak ktoś może wpisać wynik to wpisze taki żeby być pierwszym i do tego dobierze taki sprzet żeby to wyglądało realnie np. jakby do tego co miał kosher dołożyć jeszcze ze 100 MHz nikt nie miałby wątpliwości.

ale jaki w tym sens...

szczerze to wydalo to na mnie negatywny oddzwiek...

bo jezeli ktos chce byc na 1 miejscu to powinien sie starac wyciagnac max z kompa.. mi to zajelo pare dni... (i tylez dni bylem na 1 miejscu)

co do tej chlodni to tez dobry pomysl...

musze sie zapyatc czy nikt ze znajomych nie ma dostepu... chociaz wiele juz nie wyciagne.. bez modyfikacji plyty max 16x166 - jedyne czym moglbym jeszcze podniesc wynik to dobrymi pamieciami... jednak ja nie mam dostepu do ddr400 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK,OK, tyle ,że zdaje się ten P4 ma 1000 MHZ więcej ...więc wynik jest nadal żałosny - to tak moim skromnym zdaniem

a co mnie to ze AMD jest wolniejszy o 1GHz, dlaczego mamy cierpiec skoro w/w firma ma takie mozliwosci technologiczne?

A co do Polarnego to brawo...

mozesz tylko powiedziec co zmodyfikowales...

swoja droga jestem ciekaw ile mi przybedzie przy wymianie z 128mb ddr 266 na 256 ddr 333.. bo juz je zamowilem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co z tego że Polarny gościa wyprzedził wynikiem, skoro ma proca o 1Ghz szybszego. Ludzie niech żyje AMD. Tylko żeby sie troche mniej grzał... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a i tak a propo dlaczego wyników polarnego są 4 sztuki, może jego wynik to czysty przypadek - obliczcie średnia i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie wynik niezly 8O

Jestem na 5 miejscu :

Pasza P IV Northwood 1.6@2768 172 MSI 845 ULTRA 256DDR 2.5-3-3-7 :( 8612

Ale pamieci pracowaly na najwolniejszych timingach :cry: i FSB 172

Gdyby tak na najszybszych (niewiem jaki maja wplyw timingi pamieci na ten bench) ale te 200-pare punktow by doszlo napewno

Remik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o i juz ci plunowl P4a w twarz! heheh

Posluze sie przykladem tzw. bilansu energetycznego :wink:

Gepard czasem rezygnuje z poscigu za gazela co wcale nie oznacza ze przestala mu smakowac, energia poswiecona na dogonienie jej jest czasem wieksza niz ta, ktora otrzymal by po zjedzeniu jej.

Ja wydalem juz sporo na AMD i bez wzgledu na powod nie mam z tego nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh widze Kosher ,ze zmieniłeś sprzęt. Chyba ten benchmark nieźle musiał ci dać do myślenia. Pewny jestem ,że dużego przyrostu wydajności nie odnotowałeś ,bo coś nie widze twojego wyniku z CCR .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...