szonek Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Jak otrzymałem swojego dv2000t od HP był on załadowany syfem nikomu niepotrzebnym (jakieś aplikacje demo, gry demo itp) w sumie 15GB. Dlatego zrobiłem formata, zainstalowałem wszystko od nowa i jest cacy.. ALE miałem taką bardzo fajna notyfikację nad zegarkiem o włączeniu/wyłączeniu CAPSLOCKA itp. Wyglądało to tak: wiecie może jaka aplikacja/ustawienie windowsa to wyświetla? chciałbym mieć te notyfikacje spowrotem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...item=ob-41450-1 sprobuj tego, wiem, ze to " enables customers to program Quick Launch Buttons on the keyboard and the external Easy Access Buttons Keyboard" ale jest to jedyny soft od HP ktory ma cos wspolnego z klawiatura wiec dzialaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szonek Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 niestety mam już to zainstalowane i to nie to.. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 ale sformatowales partycje recovery? czy tylko te partycje na ktorej miales poinstalowany system?? bo jesli zostalo ci recorevy to mozesz sobie zrobic ghosta na dvdrw odpalic recovery i zobaczyc co to bylo.. jak nie masz partycji to moze posiadasz chociaz plytki recovery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szonek Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 ale sformatowales partycje recovery? czy tylko te partycje na ktorej miales poinstalowany system?? bo jesli zostalo ci recorevy to mozesz sobie zrobic ghosta na dvdrw odpalic recovery i zobaczyc co to bylo.. jak nie masz partycji to moze posiadasz chociaz plytki recovery? robiłem już formata, zrobiłem wcześniej recovery i usunąłem partycje recovery.. hmm nie wiem jak to teraz sprawdzic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) a infolinia dzialu technicznego hp polska? podaj problem i napewno ci pomoga... w koncu hp to nie acer ;) edit: zle zrozumialem powyzszy post ;/ a co do oprogramowania to powylaczaj pokolejii dziwne procesy i parz kiedy zdechnie ci notyfikacja o capsie ja kwylaczysz ktoregos execa to potem F3 i szugasz go w systemie przy odrobinie szzescia jesli aplikacja jest zainstalowana standardowo to katalog bedie nazwa programu... edit2: a cos takiego?? http://www.clevercomponents.com/products/winind/winind.asp albo http://members.execulink.com/~pjones/toggler/index.htm hmm w sumei to nie musi byc firmowy soft hp wiec proponuje przeszperac te wyniki googla http://www.google.pl/search?as_q=on+off+ca...;as_sitesearch= Edytowane 25 Września 2006 przez shrek999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szonek Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 te programy sprawdzalem, raczej to nie to, tamto bylo male i proste.. a co do "nie wiem jak to teraz sprawdzic" to chodzilo mi o to jak przywrocic system z recovery dvd zeby nie trzeba bylo po tym wszystkim znowu formata robic.. co do metody killowania procesow to tez juz o tym myslalem.. dzieki za pomoc shrek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 lol zainsaalowalem oprogramowanie od klawiatury geniousa B-) i mam takie cos dokladnie identyczne ;] soft to genious ergomedia 700 czy jakos tak... tylko ze to tereaz jeszcze na stacjonarce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szonek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) zainstalowalem ale nie wyswietla mi tych notyfikacji ;p Edytowane 26 Września 2006 przez szonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 faktycznie to nie to... miales moze noda zainstalowanego?? bo juz nie wiem co moze byc za to odpowiedzialne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szonek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 nie miałem ale teraz mam ;p chyba musimy się poddać ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 bo ja juz sam nie wiem co to wlacza.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...