Bart80 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Witam właśnie sciągnąłem sobie 3d marka 06 z serwera guru3d, sciągnąlem sobie też progaram 7-zip żeby go rospakować. Gdy próbuję to zrobić prosi mnie o podanie chasła, podaję, następnie wyświetla się komunikat że ten typ archiwum nie jest wspomagany. Czy coś robię źle jeśli tak to co? Mam nadzieję że to nie uszkodzony plik, nie mam ochoty ponownie sciągać 560mb. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Sprobuj to rozpakować klasycznym winrarem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart80 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Próbowałem, efekt jest dokładnie taki sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 To chyba sciagnales uszkodzony plik. Sproboj pobrac ze strony Futuremarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...