gorek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 1.Pod win xp w Q3 mam przyciemnione tekstury a rozjaśnianie nic nie daje. 2.Dlaczego win xp od czasu do czasu coś chce od stacji dyskietek? 3.co zrobić zeby w grach nie było 60Hz. bo ten wpis w directx nic nie daje. Mam radeona 9000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 1. Tez tak mam na starym promodzie, ale na nowszych jest ok.(GeForce 2 Pro) 2. Nie zauwazylem 3. Jakims programikiem sproboj np. ReForce i bedzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badzer Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 1. Jeżeli po instalce windowsa miales na dysku quake to tylko zainstaluj go od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...