rendolf Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 wystepuje mi taki blad POMOCY...... "Niemozna uruchomic aplikacji poniewaz jej konfiguracja jest niewlasciwa problem ten moze rozwiazac ponowne zainstalowanie tej aplikacji." chcialem uruchomic instalator.... sciagalem ponownie... itd itp niewiem co z tym zrobic :/:/ :mur: ----------------------------- Zmieniam tytuł tematu! Domik werwe.bmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Edytowane 24 Września 2006 przez Majkel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 dosyć enigmatyczny ten temacik :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 1. Zmień temat topika, jak radzi Majkel. 2. Nigdy więcej nie zamieszczaj plików BMP w Sieci - lepiej JPG, PNG, GIF. 3. Spróbuj ściągnąć program z innego serwera. 4. Sprawdź, czy masz wolne miejsce na dysku C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 2. Nigdy więcej nie zamieszczaj plików BMP w Sieci - lepiej JPG, PNG, GIF.a ja się zastanawialem czemu takie male guano tyle się ssa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rendolf Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 ok sorki moj blad swiezy jestem.... wracajac do problemu to u 2 moich kumpli instalator odpala sie bez problemu... a u mnie blad... moze ktos wie dokladnie o co chodzi i co mam z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Kombinowałeś coś w systemie? Jakieś odchudzanie, sprzątanie plików czy rejestru? Myślę, że naprawa systemu/format załatwi sprawę. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rendolf Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 A moglby mi ktos dokladnie wytlumaczyc co powinienem po kolei posprawdzac porobic? wolalbym zeby obeszlo sie bez reinstalki windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...