GacaKrak Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Siema!!! Mam zamiar kupic karte graficzna Radeon 9600 lecz posiadam zintegrowana karte graficzna intel 825 i nie wiem jak ja wyłączyc w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Moe bys napisal dokladniejszy konfig?? Np jaka masz plyte glowna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GacaKrak Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Octek Rhino i845G-A4P Celeron 2ghz 256 ddr Grafika zintegrowana intel 825 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loolek Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 W biosie masz menu o nazwie "Integrated Peripherals" tam znajduja sie opcje dotyczace zintegrowanych elementow na MOBO. Poszukaj tam opcji zwiazanej z grafa np. cos z nazwa VGA. I wszstko masz czarno na bialym opisane w instrukcji do MOBO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GacaKrak Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 "Integrated Peripherals" tu mam malo opcji do wybrania np On-Chip Primary Usb Controller itp ale znalazłem w innym oknie On Chip Vga to moze to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loolek Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 "Integrated Peripherals" tu mam malo opcji do wybrania np On-Chip Primary Usb Controller itp ale znalazłem w innym oknie On Chip Vga to moze to ??Wylacz i bedziesz wiedzial czy to to zaraz po restarcie kompa lub w windzie. Ale pewnie to jest to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GacaKrak Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 ale niema wiecej opcji z vga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 A sprawdziles czy dziala?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...