kata strofa Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Poradźcie co kupić, ma spełniać takie wymagania: - 1 GB RAM - min. 80 GB HDD - realny czas pracy na bateriach pow. 2,5 h - dobra matryca - grafika lepsza niż zintegrowana (tak żeby Civ IV chodziła) - najlepiej procesor dwurdzeniowy, ale może być też szybkie Centrino (laptop ma służyć m.in. do obliczeń w Matlabie) - WiFi, DVD+/-RW, ew. wyjście SPDIF, koniecznie wyjście do projektora multimedialnego - da się zainstalować Linuxa - dobre wykonania - dobry serwis w Polsce Cena do 6 tys. złotych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzuboban Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Poradźcie co kupić, ma spełniać takie wymagania: - 1 GB RAM - min. 80 GB HDD - realny czas pracy na bateriach pow. 2,5 h - dobra matryca - grafika lepsza niż zintegrowana (tak żeby Civ IV chodziła) - najlepiej procesor dwurdzeniowy, ale może być też szybkie Centrino (laptop ma służyć m.in. do obliczeń w Matlabie) - WiFi, DVD+/-RW, ew. wyjście SPDIF, koniecznie wyjście do projektora multimedialnego - da się zainstalować Linuxa - dobre wykonania - dobry serwis w Polsce Cena do 6 tys. złotych. Poczekaj na Asusa A8Jp lub A8Js - ja zwlekalem 2 miesiace z kupnem lapka (podobne wymagania) i nie zaluje. Ten lapek jest boski i niedlugo (mam nadzieje) bedzie moj :) Edytowane 25 Września 2006 przez mistrzuboban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Nie napisałeś jaka ma być wielkość matrycy ale wszyskie wymagania spełnia to: http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/1476/ .W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kata strofa Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) No właśnie matryca za duża... i odradzano mi HP (za awaryjność). ----------------------- Po długim zastanawianiu się, wybrałem sobie trzy modele: Toshiba Tecra A7-114 Asus V1J-AK015P Asus F3JP Co polecacie? Edytowane 29 Września 2006 przez rwerp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 A może asus f3jp-AS022 za 4350 zł ?? http://www.hoopla.pl/product_info.php/cPat...oducts_id/15571 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 A może asus f3jp-AS022 za 4350 zł ?? http://www.hoopla.pl/product_info.php/cPat...oducts_id/15571 Ej no cos za tanio, to jednak wyglada na cene netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Zamówiłem tego laptopa z możliwością odbioru osobistego :) Po zamuwieniu pokazało mi się coś w rodzaju faktury i jest w niej napisane: Wartość NETTO - 3564,75zł Stawka VAT - 22% Podatek VAT - 784,25zł Wartość BRUTTO - 4349,00zł Za Asus F3JP-AS022 15.4'' WSXGA+(CS) Core2Duo T5600 ATI 1GB 100GB Jak dla mnie ta firma sporo się walnęła, ale jakoś mało mnie to interesuje. Jeśli powiedzą, że to błąd to po prostu się nie zgodzę na kupno EDIT Wygląda nt to, że firma hoopla.pl się pomyliła bo kiedy juz zamówiłem laptopa Asus F3JP-AS022 za 4349zł to wycofali go z oferty, ale mój zakup został przyjęty tak więc wygląda na to, że miałem ogromne szczeście. Mam nadzieję, że się teraz jakoś nie wykręcą Mam jeszcze jedno pytanko. Jaki jest chipset w ty asusie o którym napisałem powyżej ? Edytowane 5 Października 2006 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzuboban Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Masz juz tego lapka? Bo narazie w sklepach widnieje jaki "na zamowienie"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Widać, że nie śledzisz dokładnie forum :P Link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 moge polecic cos z Della D820 na CD2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...