kisiel91 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów...otóż po raz kolejny zwrawcam się do was z prośbą o pomoc :-P. Zacząłem dzisiaj sie z powrotem bawić troszeczke w o/c mojej karty...bajecznego r9550 i takim oto sposobem zainstalowałem najnowsze omegi oraz ati tray tools...pokręciłem troche karte, zapuściłem 3d marka 2001 wyskoczył mi wyniczek 6732pkt ale mniejsza z tym, chciałem sobie oto sprawdzić czy nie ma zawieszek czy też artefaktów w grach. Zapuściłem NFSMW i co się okazało że jakoś dziwnie wszystko wygląda...po chwili namysłu doszedłem do jednego wniosku: Gdzie podziały się te wszystkie bajery np. rozmazywanie ekranu itp. :blink: ... co sie mogło stać...może coś przez przypadek przestawiłem w att? sprawdzałem i niby wszystko jest na swoim miejscu więc o co biega? Oto screeny: http://img139.imageshack.us/my.php?image=grafa1il3.jpg <-- tu jade na nitro jakby ktoś nie zauważył :D http://img166.imageshack.us/my.php?image=grafa2yz3.jpg <-- a tu zobaczcie jak wygląda m.in cień...wcześniej niczego takiego nie było wszystko ładnie pięknie wyglądało... Edytowane 25 Września 2006 przez kisiel91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Jakie masz detale w tej grze poustawiane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 hmm detale na połowe plus kilka rzeczy podwyższonych...dziwi mnie to bo wcześniej grałem na takich samych i wszystko ładnie wyglądało.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Przeinstaluj gierke na nowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Hmm sądzisz że to coś w gierce się zrąbało...zobacze jeszcze jakąś inną gierke jak w innej będzie wszystko ok to przeinstaluje MW... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Po 1 w tej grze cienie na ATI takie są i nic na to się nie da poradzić... Daj Shadows w opcjach na OFF, wtedy będzie lekki cień i nie będzie postrzępiony, Po 2 nie dałeś przypadkiem w zakładce Direct 3D > Texture Preference na High Permormance ? Jak tak to zmień to na High Quality... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Taki efekt jak na screenach daje wyłączenie PS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Noi też właśnie myślałem nad tym PS gdzie to mogłem wyłączyć? a co do zakładek w direct3d mam ustawione na high quality Edytowane 26 Września 2006 przez kisiel91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Może bawiłeś się jakimś innym programem np. riva tuner? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...