Skocz do zawartości
kisiel91

Zniknęły Wszystkie "bajery W Grach"...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów...otóż po raz kolejny zwrawcam się do was z prośbą o pomoc :-P. Zacząłem dzisiaj sie z powrotem bawić troszeczke w o/c mojej karty...bajecznego r9550 i takim oto sposobem zainstalowałem najnowsze omegi oraz ati tray tools...pokręciłem troche karte, zapuściłem 3d marka 2001 wyskoczył mi wyniczek 6732pkt ale mniejsza z tym, chciałem sobie oto sprawdzić czy nie ma zawieszek czy też artefaktów w grach. Zapuściłem NFSMW i co się okazało że jakoś dziwnie wszystko wygląda...po chwili namysłu doszedłem do jednego wniosku: Gdzie podziały się te wszystkie bajery np. rozmazywanie ekranu itp. :blink: ... co sie mogło stać...może coś przez przypadek przestawiłem w att? sprawdzałem i niby wszystko jest na swoim miejscu więc o co biega? Oto screeny:

http://img139.imageshack.us/my.php?image=grafa1il3.jpg <-- tu jade na nitro jakby ktoś nie zauważył :D

http://img166.imageshack.us/my.php?image=grafa2yz3.jpg <-- a tu zobaczcie jak wygląda m.in cień...wcześniej niczego takiego nie było wszystko ładnie pięknie wyglądało...

Edytowane przez kisiel91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 1 w tej grze cienie na ATI takie są i nic na to się nie da poradzić... Daj Shadows w opcjach na OFF, wtedy będzie lekki cień i nie będzie postrzępiony,

Po 2 nie dałeś przypadkiem w zakładce Direct 3D > Texture Preference na High Permormance ? Jak tak to zmień to na High Quality...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi