Skocz do zawartości
pawelcioh

Pamięci Patriot Signature Line Ddr2

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Zakupiłem właśnie takie kostki Patriot na allegro i po odwiedzeniu strony producenta zauwazyłem, że występują w wielu opcjach (Non-Ecc, Ecc, Ecc-reg)

Czy ktoś mógłby je zidentyfikować??

Czy pójdą w dualu?

Edytowane przez pawelcioh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość co znalazłem to ruskie strony

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ps...=Szukaj&lr=

Jak poczytasz kilka stron to napewno dowiesz się mniej więcej jaka to kość pamięci

Moim zdaniem jest to kość NON-ECC. Z tego co pamiętam kości ECC-REG czy ECC nie włożysz do slotu pamięci w typowym komputerze gdyż takie kości mają przesunięty "ząbek" uniemożliwiając włożenie kości do slotu.

Jaką kość drugą chcesz dołożyć do duala?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość co znalazłem to ruskie strony

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ps...=Szukaj&lr=

Jak poczytasz kilka stron to napewno dowiesz się mniej więcej jaka to kość pamięci

Moim zdaniem jest to kość NON-ECC. Z tego co pamiętam kości ECC-REG czy ECC nie włożysz do slotu pamięci w typowym komputerze gdyż takie kości mają przesunięty "ząbek" uniemożliwiając włożenie kości do slotu.

Jaką kość drugą chcesz dołożyć do duala?

Hej, zakupiłem ostatecznie Goodrama 512MB/667 w przyszłym miesiącu dobiorę drugą pięćsetdwusnastkę do duala:))

Edytowane przez pawelcio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi