deejay18 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Witam mam do was pytanie posiadam adapter bluetooth w komputerze udalo mi sie bez problemów zainstalować sterowniki do niego. Nawiązuje kontakt z telefonem takze bez problemowo tylko jeste jeden bład. W połaczeniu aby polączyc sie w zupełnosci wyskakuje bład "podaj kod dostępu" i zabardzo nie wiem o co chodzi próbowałem wpisać pin i numer telefonu i takze bez skutku. Jedynie co wiem ze jest to liczba i musi posiadac 8 znaków:( Prosze o pomoc i dziękuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Chyba nie ten dzial :rolleyes: Bardziej by pasowalo TU. Popros kogos z moderacji o przeniesienie tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Witam mam do was pytanie posiadam adapter bluetooth w komputerze udalo mi sie bez problemów zainstalować sterowniki do niego. Nawiązuje kontakt z telefonem takze bez problemowo tylko jeste jeden bład. W połaczeniu aby polączyc sie w zupełnosci wyskakuje bład "podaj kod dostępu" i zabardzo nie wiem o co chodzi próbowałem wpisać pin i numer telefonu i takze bez skutku. Jedynie co wiem ze jest to liczba i musi posiadac 8 znaków:( Prosze o pomoc i dziękuje:) Moze chodzi o kod parowania... musisz podac taki sam na telefonie i komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Niech zgadne, że Twój program do BT to BlueSoleil? To co musisz podać podczas łączenia z komórką to BT Pin O takie coś chodzi? Ja nie mam ustawionego, po prostu wpisuje 0, bo przy pustym polu wyświetla jakiś błąd, a w komórce wpisuje pin komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...