Skocz do zawartości
Vitto

Dwie Karty Sb Audigy W Kompie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chce wlozyc do kompa druga karte muzyczna na PCI.

Mam obecnie Audigy LS i chce dolozyc Audigy 4.

Czy nie beda sie gryzly te karty? Czy moga wystapic jakies problemy?

Potrzebna mi druga karta, ta zintegrowana SoundMax ktora mam, wymieka troche,

podczas sluchania muzyki.

Czy ma ktos jakies dwa Sound blastery u siebie w kompie?

Sa jakies problemy?

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zdziwiłbym się jakby cos się stało :lol: Normalnie używam Audigy2, przyszedł kolega i chciał sprawdzić czy działa jego dźwiękówka SB 128. No i windows zgłupiał, nie chciał sie właczyć :lol2:, Natomiast z dzwiekówkami innych firm nie było problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zdziwiłbym się jakby cos się stało :lol: Normalnie używam Audigy2, przyszedł kolega i chciał sprawdzić czy działa jego dźwiękówka SB 128. No i windows zgłupiał, nie chciał sie właczyć :lol2:, Natomiast z dzwiekówkami innych firm nie było problemów.

Na szczescie wszystko jest OK, zadnych zgrzytow ani konfliktow :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam takie pytanko.

mam audigy no i mam też zintegrowaną dzwiękówke.

jak zrobić by jedną rzecz puścić przez zintegrowaną a drugą przez audigy??

tzn np. puszczam film starszym na tv i dzwiek filmu z zintegrowanej a np. ja sobie gram i dzwiek gry z audygy.

czy coś takiego jest wogule możliwe??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja z takim pytaniem - czy mozna uzyc modemu do rejestrowania dzwieku jako drugiej karty dzwiekowej?

Bo mam niestety zintegrowana karte i glosniki 5.1 i deko niewygodnie jest przelaczac to wszystko. A zauwazylem ze w starym modemie jest wejscie mikrofonowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja z takim pytaniem - czy mozna uzyc modemu do rejestrowania dzwieku jako drugiej karty dzwiekowej?

Bo mam niestety zintegrowana karte i glosniki 5.1 i deko niewygodnie jest przelaczac to wszystko. A zauwazylem ze w starym modemie jest wejscie mikrofonowe.

jesli jtest taka oppcja to poprostu dzwiek wchdzacy przez wejscie mic do modemu kabelkiem przezuca np na aux karty dzwiekowej... a przynajmniej tak powinno chyba bc to rozwiazane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi