err Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Witam. Aktualnie rozglądam się za notebookiem, który ma zastąpić zupełnie komputer stacjonarny. Cena około 7000 zł. Wpadł mi w oko HP NX9420 (ES445EA), wydajny i przy tym cena nie jest szalona jak na to co ma w środku. Tu prośba i pytanie, alternatywa dla tego modelu w podobnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Witam. Aktualnie rozglądam się za notebookiem, który ma zastąpić zupełnie komputer stacjonarny. Cena około 7000 zł. Wpadł mi w oko HP NX9420 (ES445EA), wydajny i przy tym cena nie jest szalona jak na to co ma w środku. Tu prośba i pytanie, alternatywa dla tego modelu w podobnej cenie? Toshiba P105. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 F-S Xi1546 : http://www.karen.pl/KatItem.asp?id=undefin...KatItemCId=3804 Ewentualnie Toshiba P10-140 : http://www.karen.pl/KatItem.asp?id=undefin...KatItemCId=3804 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
err Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Duża jest różnica w jakości między HP, Toshiba czy też Simensem? Chcę by ten komputer wyprał stacjonarny, który ledwo zipie. Kwestia 7000 - 8000 tys złoty które mogę przeznaczyć. Nie wiem też jak wygląda sprawa z procesorami, jestem laikiem. Szukam optymalnego rozwiązania i zależy mi też na jakości oraz 17' wyświetlaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
err Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Czy ktoś spotkał się z notebookiem firmy Aristo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Aristo sobie daruj w tej klasie cenowej,jak masz ok. 7900zł to ja bym brał tylko to http://www.agito.pl/product/31201?cid=800 albo poczekał z miesiąc,dwa i zobaczył czy ten model nie ukaże się już na C2D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
err Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Jak wygląda serwis Toshiba w Polsce? Jakieś złe doświadczenia, dobre? Jakoś produktu? Z opisu wygląda ciekawie, cena też nie jest przerażająca Satellite P100-221 i muszę przyznać, że ładnie wykończony. Warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Na naszym forum masz recenzję tego modelu dokładną,poczytaj i zobacz czy ci lapek odpowiada,ale za tą cenę chyba najlepszy wybór. Poza tym w razie pytań wyślij PM-kę do osoby która posiada tą Tośkę :). Edytowane 26 Września 2006 przez motofan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
err Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 ciekawa propozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Masz tu parę zdjęć Toshiby P105: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
err Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 faktycznie, interesujący model tylko masz jakiś link do jakiegoś sklepu który to sprzedaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 faktycznie, interesujący model tylko masz jakiś link do jakiegoś sklepu który to sprzedaje? To jest model na rynku amerykańskim (bogatsza wersja P100). Przyglądnij się na Skąpcu wszystkim modelom P100, ktore są oferowane może ktorys z nich jest podobny (rożnica to podswietlany Touch Pad i czytnik linii papilarnych niektore A100 to posiadają ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
err Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Raczej P100-221. Naprawdę dobry sprzęt i cena też nie rozbija. A w domu, jesli nic się z tym nie stanie, posłuży przez dwa lata na pewno. Choć może miejsza matryca, a dodatkowo monitor? Sam już nie wiem. Może P100-222, 500 zł więcej od P100-221, a matryca 1680x1050 i procesor T2600. a nie, matryca ta sama. Edytowane 26 Września 2006 przez err Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...