Skocz do zawartości
err

Wybór Notebooka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Aktualnie rozglądam się za notebookiem, który ma zastąpić zupełnie komputer stacjonarny. Cena około 7000 zł.

Wpadł mi w oko HP NX9420 (ES445EA), wydajny i przy tym cena nie jest szalona jak na to co ma w środku.

Tu prośba i pytanie, alternatywa dla tego modelu w podobnej cenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Aktualnie rozglądam się za notebookiem, który ma zastąpić zupełnie komputer stacjonarny. Cena około 7000 zł.

Wpadł mi w oko HP NX9420 (ES445EA), wydajny i przy tym cena nie jest szalona jak na to co ma w środku.

Tu prośba i pytanie, alternatywa dla tego modelu w podobnej cenie?

Toshiba P105. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duża jest różnica w jakości między HP, Toshiba czy też Simensem?

Chcę by ten komputer wyprał stacjonarny, który ledwo zipie. Kwestia 7000 - 8000 tys złoty które mogę przeznaczyć.

Nie wiem też jak wygląda sprawa z procesorami, jestem laikiem.

Szukam optymalnego rozwiązania i zależy mi też na jakości oraz 17' wyświetlaczem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wygląda serwis Toshiba w Polsce? Jakieś złe doświadczenia, dobre? Jakoś produktu?

Z opisu wygląda ciekawie, cena też nie jest przerażająca Satellite P100-221 i muszę przyznać, że ładnie wykończony. Warto?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na naszym forum masz recenzję tego modelu dokładną,poczytaj i zobacz czy ci lapek odpowiada,ale za tą cenę chyba najlepszy wybór. Poza tym w razie pytań wyślij PM-kę do osoby która posiada tą Tośkę :).

Edytowane przez motofan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie, interesujący model tylko masz jakiś link do jakiegoś sklepu który to sprzedaje?

To jest model na rynku amerykańskim (bogatsza wersja P100).

Przyglądnij się na Skąpcu wszystkim modelom P100, ktore są oferowane może ktorys z nich jest podobny (rożnica to podswietlany Touch Pad i czytnik linii papilarnych niektore A100 to posiadają ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej P100-221. Naprawdę dobry sprzęt i cena też nie rozbija. A w domu, jesli nic się z tym nie stanie, posłuży przez dwa lata na pewno.

Choć może miejsza matryca, a dodatkowo monitor? Sam już nie wiem.

Może P100-222, 500 zł więcej od P100-221, a matryca 1680x1050 i procesor T2600.

a nie, matryca ta sama.

Edytowane przez err

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi