Mayo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Witam. Potrzebuję sobie kupić router (z wbudowanym modemem, ew. firewall). Mam na to 300zł. Nie wymagam od niego niczego "specjalnego". Musze po prostu podzielić neo na dwa kompy. Dobrze byłoby też, gdyby nie rozłączało się, tak jak w przypadku modemów "za 1zł" (bo jak podejrzewam to wina własnie modemu?). Co moglibyście mi polecić w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 http://www.allegro.pl/item130006378_modem_...fi_gwar_fv.html Ktoś może się burzyć że to złom, ale używałem przez rok i byłem zadowolony. Wifi przyda Ci się w przyszłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Powiem tak. Poszukałem, poczytałem i, co najważniejsze, popytałem. Wybrałem Linksys AG241. Może to się komuś przyda kiedyś :D. Dzięki Zawadaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...