samhain Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 @MaSell: w P5W64 sa 4 haczyki czy 2 po przeciwnych stronach? tak, ale jest kondensator na linii jednych i nie wiem czy dokladnie na linii czy 'obok'... dlatego potrzebuje fotke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) tak, ale jest kondensator na linii jednych i nie wiem czy dokladnie na linii czy 'obok'... dlatego potrzebuje fotke sa dwa chaczyki.... wiec jak maja byc na lini? // aparat sie laduje, ale jakies tam foty mam.... Edytowane 30 Września 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) no fakt lekko przeszkadza, ale dalo by sie zaczepic bo tam nie ma uszka... zreszta trzymanie przez takie zapinki jak wyzej z takimi uszkami bedzie dosc slabe SAM: mysle ze dalo by rade aby taka konstrukcja dobrze funkcjonowala ale musi byc inna zapinka. Mysle ze polowa tego pałąka byla by identyczna, a założmy za miejscem skręcenia dać taka podstwakę z jakąś gąbka na dole tak żeby o laminat sie opierało. Podobnie jak w Pentagramach i Zalmanach na GPU taka gąbeczka jest, że zadne małe elementy(rez.) SMD nie przeszkadzają bo się "wciskaja" w ta gąbeczke. Edytowane 30 Września 2006 przez Kean Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Pora podbić, bo P5W64 na forum przybywa, a zapinek "dwuhaczykowych" nie widać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) tu masz rozwiązanie na 2 haczyki zdjęcie pochodzi od : Interloper Edytowane 15 Października 2006 przez Jacek-Placek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 mcs.... fuuuuuuj ;) ja tam wole frosta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...