komaros Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 mam kompa z systemem win2000 sp3 komputer pracuje normalnie zadnych zwolnien ani zwisow uruchamia sie normalnie ale jak chce go wylaczyc to przez ponad minute na ekranie mam okienko zamykania "zapisywanie ustawien systemu windows"!!! w trakcie tego zamykania dysk nie pracuje, totalna cisza :( jaka moze byc przyczyna czegos takiego?? to wina windowsa czy moze jakiegos programiku potrzeujacega az tyle czasu na zapisanie swoich ustawien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Jak masz zainstalowana drukarke to to jest problem (przynajmniej u mnie to to spowodowalo prawie 25 sekundowy wzrost czaqsu zamykania !!!!!!!). Po jej odinstalowaniu bylo juz ok. To moze byc spowodowane odpalaniem domyslnie przy starcie uslug drukarki (bylo ich z 3 jak pamietam). Jesli nie masz drukarki to powylaczaj w uslugach te niepotrzebne a jest ich troche !!!! Zrob porzadek z autostartem i rejestrem (regcleaner np.) i powinno byc ok. Aha jesli masz neta to to normalka ze ci sie troche dluzej wylacza ( w przypadku lanu to jeszcze dluzej bo musi powylaczac uslugi i serwery i nne badziewie :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 A u mnie wylancza w zaleznosci od dlugosci pracy. Mam lana i po 60godzinach pracy zamyka mi sie w 20 sekund. Jezeli tylko cos robie w necie to jakies 10. Ale jak mialem sp3 to cholerka dlugo to trwalo. Ale i system mial juz troche czasu. Zawalone rejestry etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...