John M. Kane Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Witam, nie wiem czy dobry dział wybrałem, ale tu chyba panuje taki offtopic, że nie dostanie mi się :) Mam prośbę - w imieniu mojej znajomej chciałbym prosić o wypełnienie ankiety potrzebnej do jej pracy magisterskiej. Jest anonimowa, trzeba jedynie wypełnić zgodnie z prawdą i wysłać. Dzieki wielkie. Alias 1 Alias 2 Edytowane 29 Września 2006 przez John M. Kane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 16-to latkowie tez mogą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Każdy może wypełnić byle zgodnie z prawdą, bez zmyślania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 jest zgodnie z prawdą. Druga cześć jest dość udana tylko w pierwszej prawie wszystko to nie ;D bo nigdy nie pracowałem :D dodaje odpowiedzi, tylko nie bij ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Wypełniłem :) a co pomogę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Zastanawia mnie jedno. Skoro to do pracy to powinno być wg. jakiejś reprezentatywnej grupy respondentów a o taką w necie trudno jeśli jest anonimowa. Nie mnie dorzucę się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Niektóre pytania z dugiej częśyci totalnie nie pasują do skali (odpowiedzi) Coś w stylu: "Jaki lubisz klor?" A dostępne odpowiedzi: "nigdy ;rzadko; często". :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 wypelnione :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 ile placisz za wypelnienie tej ankiety?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Mor i zaraza, na końcu jest tylko "dziękuję". Brak mi trochę podsumowania w stylu "ty głupi nierobie", "chamie bez szkoły", "jesteś kulkami analnymi" (to bardziej by pasowało do ankiety "jakim jesteś wibratorem" - kiedyś taką wypełniałem i wyszły mi kulki analne. W ankiecie mi wyszły.) albo chociaż "kwadratura orbity Księżyca w koniunkcji z Saturnem wskazują jednoznacznie, że stosunek mieć będziesz" :> Wypełniłem, a co. Pisanie pracy przy braku współpracy (ale rym, joł joł & elo elo) otoczenia jest męczarnią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 zrobione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychoo Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Wypełnione, sam jak pisałem pracę też ktoś mi pomagał w zdobyciu materiałów. Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Też sobie ją wypełniłem. Trzeba sobie pomagać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 16-to latkowie tez mogą? spoko!!! - ta cala ankieta wyglada, jakby przez 16-sto latka zostala splodzona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) se wypełniłem ankiete - co se miałem nie wypełnić ;) aczkolwiek jak już ktoś pisał na niektóre pytania ciężko odpowiedzieć odnosząc się do podanej skali jeśli ta ankieta ma być załączona do pracy mgr to radze to poprawić :) pozdr dla przyszłej pani mgr :razz: Edytowane 26 Września 2006 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zrobione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Wypełnione, życze sukcesów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 wypelnilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Ja tez :D ale na poczatku jako ze nie mialem jeszcze pracy bylo nie nie nie nienienienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 jeśli ta ankieta ma być załączona do pracy mgr to radze to poprawić :) pozdr dla przyszłej pani mgr :razz: Przekaże :-) Dzięki wszystkim. Kto jeszcze nie wypełnił - do dzieła :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 A co mi zalezy, z Sosnowca nie bedziesz mial daleko z tym piwem za wypelnienie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Trudne byly pytania ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 nooo. a szczegolnie te 'pare' ostatnich :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 done Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas39 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) Nie dawno też pisałem pracę i inni też mi pomagali więc teraz z chęcią się odwdzięczam ;) BTW zgadzam się z Miazga82'ą - skala okropna... Edytowane 28 Września 2006 przez bartas39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Pomogłem [; Ankieta dobra, ale narzekacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Pomoglem, ciekaw jestem jakie beda wyniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 proszę. miłego pisania pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 wypełnione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...