exuprad Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Mam telewizor LCD 32 cale i monitor LCD 19. Chce na TV miec obraz z komputera, w najwyzszej rozdzielczosci i jakosci, jednoczesnie chce miec ten sam obraz na moim LCD 19. Czy musze kupic z allegro splitter dvi na 2x DVI, do jednego podlaczyc monitor a do drugi TV przez HDMI ? Wiem, ze jest to spadek jakosci sygnalu jednak nie wiem jak to sie ma do sygnalow cyfrowych. Naprawde jestem zkołowany, TV ma wszystkie wejscia, VGA, HDMI jakies chinche. POMOCY! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 najtaniej będzie to zrobić jednym chinch'em, zakładam ze twoja karta graficzna ma wyjście s-video i dołączona była do niej przejściówka na chinch (taki krótki kabelek) wiec podłączasz tak: karta>przejściówka s-video/chinch> kabel chinch >telewizor w windzie we właściwościach ekranu w zakładce ustawienia zaawansowane w zakładce karty ustawienia ekranu nview >klon i wideo pełnoekranowe >ekran pomocniczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exuprad Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Mi nie chodziło o wersje najtaniej tylko o to, co mam zrobić, żeby na jednej karcie podlaczyc monitor lcd na dvi i telewizor w jakosci hdtv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) najtaniej będzie to zrobić jednym chinch'em, zakładam ze twoja karta graficzna ma wyjście s-video i dołączona była do niej przejściówka na chinch (taki krótki kabelek) wiec podłączasz tak: karta>przejściówka s-video/chinch> kabel chinch >telewizor w windzie we właściwościach ekranu w zakładce ustawienia zaawansowane w zakładce karty ustawienia ekranu nview >klon i wideo pełnoekranowe >ekran pomocniczy Wówczas chyba nie będzie max jakości. Masz kartę z 2xDVI ( teraz pełno takich )? Edytowane 27 Września 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...