xacti Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 zastanawiam sie czemu tak jest ;) moze ten chip odpowiedzialny za sprawdzanie pamieci jest przywieziony z marsa? ;) a moze po prostu te kostki sa lepszej jakosci? ;] *a czy na kt400a beda dzialac? :( dokladniej na asrock k7vt4a pro :] (przepraszam ze zadaje to pytanie tyle razy, ale prosil bym o szybciutka odp :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Jak już napisałem wcześniej - powinny, ale na 100% będzie wiadomo, jak kupisz i włożysz do płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Jak już napisałem wcześniej - powinny, ale na 100% będzie wiadomo, jak kupisz i włożysz do płyty.Dokładnie... niestety o ile nie masz pewnej informacji że ten model działa z ECC, to pozostaje test. Ze swojej strony mogę tylko zaproponować osobnikom ze szczecina/gryfina umówienie się na test czy działa. Ten moj samsung 333 1GB tez kreci się ładnie- prawdopodobnie te same kości co microny 2x512, osiąga 215 3-4-4-8-1t vmem spd, jak przyjdzie drugi do pary to powiem jak idą razem... A co nadziwniejsze jest jednostronna- 1 rank, 4 banks... dziwny ten układ... Edytowane 11 Grudnia 2006 przez Gerlath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...