andixad Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Witam Cały czas się zastanawiam, jak to jest. Ja mam instalkę WinXP z SP1, i czy za każdym razem muszę wgrywać SP2 i najnowszego AutoPatchera. Czy może wystarczy tylko samego AutoPatchera wgrać. Czy przypadkiem w obydwóch przypadkach nie wyjdzie na to samo?? Proszę o wyjaśnienie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 NIe wyjdzie bo sp2 nie jest zwykłą aktualizacją i nie da sie go zastąpic mniejszymi aktualizacjami. Zresztą aktualne wersje ap zawierają juz chyba tylko aktualizacje po sp2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon$ Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Ja mam instalkę WinXP z SP1, i czy za każdym razem muszę wgrywać SP2 i najnowszego AutoPatchera.A czy po każdej instalacji najnowszego AutoPatchera kasujesz SP2??? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Niech sobie po prostu zintegruje instalke SP2 z Windowsem. Autopatcher zawiera tylko i wylacznie wszystkie poprawki do Windowsa wydane po SP2. Moze to zrobic za pomoca AutoStreamera lub nLite. Edytowane 26 Września 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 OK, dzieki bardzo odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...