Yossarian Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Musze kupic nowa bude. Do tej pory mialem jakiegos shita ale teraz chce ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> cos lepszego. Zastanawiam sie nad Codegen 8012 za 230 pln ale... no wlasnie Modcom... ktora bude Modcoma do 230 pln byscie wybrali (jesli wogole) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Musze kupic nowa bude. Do tej pory mialem jakiegos shita ale teraz chce ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> cos lepszego. Zastanawiam sie nad Codegen 8012 za 230 pln ale... no wlasnie Modcom... ktora bude Modcoma do 230 pln byscie wybrali (jesli wogole) ? Taa są dwa fajne modele codegea właśnie 8012 i 8011 (różnią się panelem. Poza tym budy fajne, obszerne, mają usb z przoda, zatrzaski na śledzie ... Szkoda że są z zasilałką (bez niej kosztowałyby z 60-70 zeta mniej i nie było by na co narzekać ...) Też się zastanawiam nad tymi Codegenami. Modecom w tej cenie to np. enjoy. Lepszy zasilacz, też dosyć obszerna (głęboka). Poważny dylemat z wzornictwa i rozwiązań wybieram Codegena 801x (tylko ten zasilacz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Jak możesz dać troszkę więcej kasy to polecam modecom prostation - dobra zasiłka (niestety nie tak cicha jak podają, trzeba małych przeróbek), dobre wykonanie, no i oczywiście podoba mi się :) tego codegena jeszcze nie widziałem, ale do tej pory zasilacze nie były ich najlepszą stroną ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ja polecam Mode Com. Dobre zasilacze i wykonanie. Obecnie mam model Feel V i jestem s niej bardzo zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Mam od 2 dni najnowszego Codegena... bez użycia śrubokreta rozkreca sie bude - super patent ! 8) Fabrycznie ma wsadzony cooler w otwor w gornej czesci obudowy - cos ala komin ! 8) W sumie ciekawe i dosc ladna obudowa ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Poza tym budy fajne, obszerne, mają usb z przoda, zatrzaski na śledzie ...:lol: :lol: :lol: ZATRZASKI POWIADASZ !!! :lol: :lol: :lol: Widać, że w tą bude nie wkladales kompa ani sie nawet nie przygladales tym zatrzaskom ! 8) Wiec... 1. Zatrzaski nie dociskaja mocno i sledzie strasznie lataja... 2. Jak projektowali zatrzaski to mieli dobre intencje... natomiast jak przyjdzie wsadzic karte to ANI JEDNEJ NIE WSADZISZ - laminat karty blokuje ! :P :lol: Pierwsze co zrobilem to zdemontowalem "zatrzaski" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Wofek jaki masz model ? W moim 6061 zatrzaski trzymaja swietnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Wofek jaki masz model ? W moim 6061 zatrzaski trzymaja swietnie. 6049 - wersja G7 [ale to i tak o kolor chodzi] były kupione 3 takie obudowy 2x G7 i raz G10 i kazda miala to wade... obudowy z czwartku zeszlego tygodnia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Hmm dziwne, moze ten model ma tak dziwnie. Chociaz to jest na pewno jedno a to samo. Bo to tylko sie przykreca do zwyklej obudowy te plastikowe zatrzaski. Jednak powtarzam, u mnie sie spisuja super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 No ja raczej stawiam na Mode Coma to sprawdzona i dobra firma a chyba najważnejsza w obudowie jest zasiłka, ilośc miejsca a wzornictwo to w 3 dziesiątce przynajmniej jak dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...