PhoeeeniX Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Witam mam problem. Kupiłem do telefonu SE K750i kartę 512MB MSDP. No i problem bo karte trzeba sformatować. Jak podłaczę kablem USB komórke i kompa to mi jako dysk wymienny wykrywa, chce sformatowac, fomartuje lecz na końcu pisze że windows nie mógł dokończyć formatu. Gdy odłączam kabel USB do komórki, telefon nie wykrywa karty !! Zdarzyło mi sie ze 3 razy że ją zobaczył i wtedy chciałem dać format poprzez telefon ( Menedżer plików > więcej > fomart pamięci zew. ) Chyba pomogło ale nei ejstem pewien bo szybko napis snknął. Lecz najbardziej martwi mnei to że w 90% przypadkach jak włoże karte nie wykrywa mi jej choc już to pare razy zrobił !! Przedmuchiwałem już w środku, jak wkładam starą oryginalną MS 64MB jaką dostałem w zetsaiwe to od razu działa. Zła karta czy co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 chyba masz rąbniętą kartę... na gwarancję z nią.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Karta jest walnięta Wywala się na zapisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 jakiej to marki karta? telefony maja problemy z obsluga kart kingstona, najlepiej kupowac sandiska, co prawda pare groszy drozsza ale masz pewnosc ze bedzie dzialala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoeeeniX Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 jakiej to marki karta? telefony maja problemy z obsluga kart kingstona, najlepiej kupowac sandiska, co prawda pare groszy drozsza ale masz pewnosc ze bedzie dzialalaFirma Sony, 64MB tez miał sony, ale dałem na gware u zwrócili kase, więc chyba coś karta nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Kingstone nie produkuje MS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...