Kasiaa Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Witam czy jest jakis darmowy program do skracania mp3 np. na dzwonki do komorki? Jak tak to jak on sie nazywa i gdzie mozna go sciagnac? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 np Cool Edit 2000 a sciagnac mozna np z tad: http://www.pcworld.pl/ftp/pc/programy/631/...t.2000.1.1.html ale nie wiem czemu to pytanie pasuje mi bardziej do dzialu Oprogramowanie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Audacity plus LAME MP3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Ja polecam mp3DirectCut bardzo łatwy w obsłudze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 GoldWave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 z tad: Zgroza. STĄD!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...