Skocz do zawartości
B3T0N

powiedzcie czy okno byloby ok , czy moze przerobic ?

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

to jest moja buda - fotka zrobiona z niewlasciwej pozycji lecz teraz nie mam przy sobie cyfraka aby pokazac od boku

czy owalne okienko takie jest w porzo ?? bo wlasnie zamowilem katodke i sie zastanawiam czy to swiatlo oddawane z katody nie bedzie "marnowane" :D

jezeli cos nie tak to napiszcie

aha : ranty oblozylem izolacja (plaska) od kabla i plexe nakleilem na nia (przylepione mocna tasma dwustronna) -

na zdjeciu nie ma szybki poniewaz jest to stare dosyc zdjecie i wtedy jeszccze byla w fazie krojenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie subtelne , utrzymane w klimacie tej obudowy ,moim zdaniem pasuje do całości .Przy tym wyświetlaczu pasuje Ci zielona katoda ,zgadłem ?

Torpido

yy wlasciwie zamowilem niebieska katodke ale mam w domq zielona ze skanera i bede robil kopie inwertera jaki dostane wraz z nowa katodka

yyy sory ze zakladam jeszcze raz topic (moja prezentacja budy juz byla ) ale natchnelo mnie wlasnie to okno , czy by jego nie zmienic. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie subtelne , utrzymane w klimacie tej obudowy ,moim zdaniem pasuje do całości .Przy tym wyświetlaczu pasuje Ci zielona katoda ,zgadłem ?

dokladnie jak z kobieta - nie to jest intrygujace co widac ale wlasnie to czego nie widac :D

przychgylam sie do opinii - ladny, subtelny i bezpretensjonalny mod :)

zapodaj katode - jak nie bedzie pasowac wielkosc okna to zawsze zdazysz powiekszyc - niestety w druga strone sie nie da :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kwestia gustu, ja akurat wole wieksze powierzchnie przeszklone, a poza tym rzeczywiscie, sporo swiatla katody zatrzyma blacha.

tylko chodzi oto zeby widzial (mial podswietlone) wnetrze po co ma mu piz..swiecic po oczach czy biurku zawsze kiedy mu ta katoda dojdzie bedzie mogl potestowac i najwyzej po probach dojdzie do wniosku gdzie umiescic katode i czy ewentualnie miec wieksze okno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi